Android Central-Appen er tilgjengelig i Nokia X butikken!

0
201

Android Central on Nokia X

Android Sentral, men på en Nokia!

Vel, du visste at dette kom til å skje, ikke sant?! Hvis du har plukket opp en Nokia-X så er du definitivt kommer til å ønske å ta tak i Android Sentral-App, som er tilgjengelig for å laste ned akkurat i dette sekund i Nokia X Butikken! Bare å fyre den opp på din enhet, søker du etter “Android Central App”, og du bør se Lloyd ser rett tilbake på deg.

Det er det samme programmet som du ville få gjennom Google Play-Butikken, med alle nyheter, anmeldelser, videoer, podcaster og forum tråder du kan håndtere.

Enda bedre, også tilgjengelig i Nokia X butikken Windows Phone Sentral-og CrackBerry Android apps – iMore og Smartwatch-Fans vil følge snart. Så kan du få din fulle på Mobile Nasjoner fikse rett fra din Nokia-X!