Beantwoord: Is het verminderen van de witte punt in iOS besparen levensduur van de batterij?

0
483

“De Witte Punt” is een populaire toegankelijkheid instelling op iPhones en iPads die vermindert de intensiteit van de heldere witte kleur in iOS. Vraag is: heeft u deze op de levensduur van de batterij? We bespreken het allemaal!

Wanneer Apple introduceerde de heldere en bruisend iOS 7, het bedrijf opgenomen op een handige, kleine feature, genaamd “De Witte Punt”. Geplaatst diep in de Instellingen-app, deze functie zou verminderen scherp, onaangenaam heldere witte kleur gebruikt in de OS met een iets donkerder, off-white kleur.

Als iemand met minder dan perfect vision, en iemand die ontdekt dat de heldere lichten het echt vervelend, het “Verminderen van de Witte Punt” functie is fantastisch. Ik gebruik het sinds ik ontdekt in iOS 7. Het is vooral leuk als je met de iPhone in de nacht.

Nu, een vrij veel voorkomende vraag die is gesteld door iOS-gebruikers is: “is het terugdringen van de witte punt eigenlijk besparen levensduur van de batterij?”

Laten we het antwoord.

Lees ook: de iPhone 7 display helderder dan de maximale

Wat betekent “De Witte Punt” eigenlijk doen?

reduce-white-point-ios-10

De “white point” is een set van kleur waarden die samen bepalen wat wordt gedefinieerd als “wit”. Dus, wanneer u het verminderen van de witte punt in iOS, je bent echt gewoon vertellen iOS te herdefiniëren “wit” als een iets donkerder tint – een off-white kleur. Dit merkbaar vermindert de ongemakkelijke schittering die voortkomt uit het zien van de iPhone, in het bijzonder in omgevingen met weinig licht.

Dus, het witte punt van de vermindering verandert gewoon van de kleur “wit” in iOS. Het verandert niets aan de feitelijke lichtsterkte van het display!

Dit is de reden waarom wij geloven sterk verminderen van de witte punt op haar eigen niet besparen levensduur van de batterij. Het is een one-time software tweak.

Lees ook: Heeft het gebruik van VPN verminderen levensduur van de batterij op iOS?

Zijn er gevallen waar het witte punt van de vermindering van de een of andere manier slaat de levensduur van de batterij?

Ik zou zeggen, ja, er is een bijzonder geval. Laten we zeggen dat u “De Witte Punt” en vergeet het. De loop van de tijd, vindt u op uw iPhone of iPad-scherm minder helder dan het zou moeten zijn. Om dit te compenseren, kunt u vervolgens het handmatig verhogen van de helderheid van het display. In dit geval, je bent het verminderen van het effect van de verhoogde helderheid door het verminderen van de witte punt.

Als dit u, uw verminderde het witte punt van de instelling zal indirect leiden tot een verminderde levensduur van de batterij.

U kunt uitschakelen van “De Witte Punt” in Instellingen > Algemeen >Toegankelijkheid > Weergave Accommodatie. Ik ben gaan experimenteren met een hoger witpunt voor een tijdje om te zien of de lichtere kleur maakt me ongemakkelijk. Als dat zo is, ik zal terugkeren.