Google introduceert aangepaste sjablonen voor G Suite

0
349
gsuitetemplate.gif

Google heeft toegevoegd een andere tijdbesparende functie G Suite: Gebruikers kunnen nu opslaan van aangepaste sjablonen voor Documenten, spreadsheets, presentaties en Formulieren.

Na een gebruiker een bestand in een gedeelde sjabloon galerij op het startscherm van Documenten, Sheets, Dia ‘s of Formulieren, zijn collega’ s aan te passen en te gebruiken als een sjabloon wanneer dat nodig is. Voor teams met behulp van de G-Suite voor het Bedrijfsleven en het Onderwijs, kunnen beheerders bepalen wie legt nieuwe sjablonen of vereisen ze worden goedgekeurd voordat het zichtbaar wordt in de galerij.

Google heeft zijn set van cloud office-hulpprogramma ‘ s, voorheen bekend als Google Apps voor op het Werk, een beetje een makeover, omdat ze werden omgedoopt tot G Suite eerder dit jaar. Vorige maand, ze werden bijgewerkt met nieuwe functies, zoals Verkennen en Actie-items. De tools hebben ook nuttiger dankzij machine-intelligentie.

Microsoft continues its pivot to being all about cloud services

Microsoft blijft de spil te worden van alles over cloud-diensten

Het is niet meer dan voor Windows en apparaten. Maar Microsoft van de toekomst is meer en meer over de cloud en abonnementen, zoals de financiële en zakelijke prioriteiten show.