Google skal ha fokus på GRENSESNITT med sin neste revisjon av Android

0
219

Stock Android Det er egentlig ikke en stor strekke seg for å komme opp med, men TechCrunch sjef Michael Arrington sier han har “flere kilder nær til Google”, som forteller ham lager Android-bruker-grensesnittet vil få en ganske stor overhaling i neste versjon, forsøksvis tilnavnet Gingerbread og muligens på vei ut ved slutten av året.

Som vi sa, det er fornuftig. Froyo er i stor grad under panseret justeringer, for selv om det er en god del av visuelle tilpasninger — så det står til grunn at UI er opp neste, spesielt på grunn av oppkjøpet av UI-spesialist Matia Duarte, som venstre Håndflaten og er nå brukeropplevelse Direktør for Android.

Men du må lure på hvor mange operatører og/eller produsenter vil være villig til å legge sine egne tilpassede UIs for lager, uansett hvor godt det er. Likevel, alternativer er bra, så vi ser frem til å se hva Google kokker opp neste gang. [TechCrunch]