Last ned Google-Allo APK for Android

0
221

Google Duo laget bølger på internett for et par uker tilbake, og fortsetter å gjøre det. Det er tid for Allo å bli med på festen!

thumb

Google Allo-og Duo er Googles tiltak mot å plassere bedre meldinger (video og tekst) – apper på Play-Butikken.

Mens Duoen klarte å lage overskrifter av alle over internett med videosamtaler; Allo, som er Duo ‘ s søster app for meldinger, har bare gjort en bemerkelsesverdig inntreden i markedet ved å være tilgjengelig for nedlasting gjennom uoffisielle kanaler, med utrulling skjer som vi snakker.

I dag, Allo kanskje eller kanskje ikke tilgjengelig for ditt land, og du kan fortsatt bli å se på “Registrer deg” eller “Melde” hvis du prøve å søke etter appen på Play-Butikken.

Hvis du ønsker å få hendene på Allo en gang, kan Du laste det ned fra APKMirror [Download link]. Les våre Prisma APK installasjonen guide for å lære hvordan å installere en app som en APK.

Dessverre, på grunn rekke varianter tilgjengelig, vil du ha å laste ned og installere dem en etter en, til du finner den rette. Gitt at den gjennomsnittlige størrelsen er 14 MB, det er vel verdt å ta en shot in the dark og få det til å installere. Når du har appen installert, kan du bare verifisere mobilnummeret ditt slik du ville gjort med Snapchat / WhatsApp, etc. og du er klar til å gå!

Hvordan er Google Allo forskjellig fra andre meldinger-appene?

google-allo

Hvis du er fremdeles i mørket om fordeler og bruksområder for Google-Allo, du vil finne det å være en mye mer mangfoldig og allsidig de fleste andre meldinger-appene som i dag eksisterer i Play-Butikken.

Google Assistant er lett høydepunktet av appen, og tilbyr deg in-app som søker uten å måtte forlate den gjeldende vindu for samtale, noe som gjør selv, nå som Google Nå er overflødig når du er i programmet. Du kan gjøre bruk av Google Assistent ved ganske enkelt å skrive @google når du er i en samtale, etterfulgt av søket ditt.

Du kan finne ut mer informasjon om Allo ved å besøke det offisielle nettstedet. Som du kan se, Allo er noe som kombinerer mange funksjoner i Snapchat og WhatsApp, men med en mye mer valg, som gir det beste fra begge verdener i én app!

Selv om WhatsApp har fått betydelige oppdateringer i de siste ukene for at for bildene til å bli gitt en personlig touch før de blir sendt, a la Snapchat, Google Allo fortsatt har en lang vei å gå før det kan være i mainstream.

Etter å ha installert Allo for et par timer nå er jeg ha det gøy med det, men før det lanseres i Play-Butikken, vil du ha en tom venner listen for en stund. Når det ruller ut globalt, vi vil oppdatere innlegget med tilsvarende koblinger.

Hvis du har vært eller er i dag ved hjelp av Google Allo, la oss vite dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.