NES Classic er den perfekte reklame for Nintendo Bytte

0
351

Crazy måned, ikke sant? Donald Trump er president-elect, det er en ny a Tribe Called Quest album, og — få dette — folk som er på desperat søken butikker over hele verden for å plukke opp en ny Nintendo-systemet. Greit, NES Classic Edition er mer av et leketøy enn en full-on-plattformen fra Nintendo, men den vanvittige reaksjon er å ha Kyoto-gaming giant god følelse om sitt momentum kommer inn tidlig neste år, når den nye Slå konsollen er utgitt.

Det er nesten som om det var planlagt.

NES Classic er umiddelbart søt, lett rimelig, og selvsagt ønskelig. Men det er fortsatt et kjøp gjort med hjertet, ikke hodet. Ingen har vært kort måter å spille 30 år gamle NES-spill i de siste årene, i hvert fall ikke hvis de har kjøpt, alle Nintendo-konsollen lansert i det siste tiåret. Problemet er at mange mennesker ikke kjøpe de konsoller, og en søt $60 ornament er et mer tilgjengelig inngangsport. Men NES-Klassikeren har en viktigere rolle enn bare å aktivere folk til å spille gamle spill — det er utformet for å få folk begeistret for Nintendo igjen.

Designet for å få folk begeistret for Nintendo igjen

“Vi bestemte oss for å starte Nintendo Entertainment System: NES Classic Edition […] å gi en sjanse for fans som didn’t allerede eier systemet til å spille vår siste spill og dele erfaringer med sine barn,” Kimishima fortalte investorer etter utgivelsen av Nintendo ‘ s tredje kvartal inntekter denne måneden. “I tillegg følte vi at det å tilby en sjanse til å spille dette systemet igjen ville vekke en interesse i Nintendo’s spill systemer. Vi forventer at disse forbrukerne vil lure på hva slags morsom nye erfaringer vi vil ta med til Nintendo Bytte og gi det nye systemet en prøve.”

Det er vanskelig å si om dette vil fungere, spesielt på grunn av mangel på informasjon om Bytte akkurat nå, men jeg føler som reaksjon på den første utlysningen var generelt positive selv fra mange mennesker som normalt ikke ville kjøpe et Nintendo-konsollen. Forutsatt at Nintendo har programvaren til å sikkerhetskopiere det, jeg forventer selskapet å prøve å selge folk på Bryteren med de samme grunnene NES Classic har vist en slik suksess.