Ødelagte hjem-knappen? Her er hvordan du kan låse opp din iPhone med iOS 10

0
459

En ganske vanlig årsak til hvorfor noen gamle iPhone-brukere ikke oppgradere til iOS-10 er fordi de føler at deres telefonen vil ikke kunne brukes lenger. Tross alt, iOS-10 krever at du trykker på home-knappen for å låse opp enheten. Likevel, er det flere måter å låse opp din iOS-10-kjører iPhone, selv om det har et ødelagt hjem-knappen. Finn ut hvordan etter hopp.

ios-10-press-home-to-unlock

IPhone 5C, 5 og tidligere hadde litt sær hjem-knapper. De ville fungere fint i det første året eller så, men så ting ville gå virkelig i nedoverbakke. Først, ditt hjem-knappen, vil du miste sin taktil, falle i staver følelse. For det andre ville slutte å ta innspill i det hele tatt, med mindre du presset det en helt bestemt måte.

På dette punktet, de fleste aktivere Assist / tilgjengelighet kontroller. Du vet, den semi-transparent virtuelle hjem-knappen som ville vise på skjermen?

Med iPhone 5S og senere, Apple har for det meste fikset dette. iphone med Touch-ID-er betydelig sterkere hjem-knapper. Til dags dato har jeg aldri sett eier av en iPhone 5S eller senere klage på en ikke-funksjonelle hjem-knappen.

De fleste slike eiere ikke engang bruker du skyv for å låse lenger, siden deres iphone ville bli låst opp med Touch-ID. Dette er grunnen til at Apple har introdusert “Trykk på Home for å låse opp” i iOS 10; skifte ikoniske Skyv for å Låse i iOS 9 og tidligere versjoner.

iOS 10 for iPhone 5, 5C, og 5S: ja, du bør oppgradere

For eiere av iPhone 5C eller 5, eller enda en 5S (Touch-ID-en ikke er så god på det), mangel på dekselet for å Låse opp er en reell bekymring. Hvordan vil de låser opp enheten når du hjem-knappen (eller Trykk ID) som ikke fungerer godt?

Relatert: Aktiver skyv for å låse i iOS 10

Det er to måter å gjøre det på.

Den første er å sikre at du har AssistiveTouch aktivert fra Innstillinger > Generelt – > Tilgjengelighet > AssistiveTouch. Hvis du ser semi-transparent hjem-knappen på skjermen, betyr det at det fungerer. Nå, når du har oppgradert til iOS-10, vil denne knappen være der til alle tider. Du kan trykke på det for å vise passord-skjermen, eller for å låse opp enheten.

Den andre er enklere, og mindre påtrengende. Sveip til høyre, og trykk på en hvilken som helst modul! Dette vil låse opp enheten, eller i det minste åpne passord-skjermen.

Det er det.

Windows-Klanen anbefaler deg å oppgradere alderen iPhone til iOS 10. Det er forbedringer og nye funksjoner som er verdt det.