Ta en titt på din Apple Se på skjermen ved sakte roterende den Digitale Krone

0
263

Ta en rask titt på din Apple Watch Serie 2 vise til en lavere lysstyrke, uten å bruke den Heve til Wake-funksjon.

apple-watch-using-digital-crown

Apple-Klokke har blitt forbedret på en rekke måter siden det ble lansert nesten to år siden. Vi har sett store forbedringer i ytelse, viktig brukervennlighet oppdateringer, og den nye Serien 2 med innebygd GPS, og vann motstand. Det har gått fra å være en unødvendig luksus til en ganske rimelig “ønsker” nå, spesielt for fitness freaks.

Blant ulike andre er det en interessant ny funksjon er muligheten til å ta en titt på din Apple Se displayet. Du kan aktivere displayet titte av sakte roterende den Digitale Krone. Dette vil gradvis øke lysstyrken på skjermen slik at du kan ta en titt på skjermen uten å vekke det opp fullt på et høyere lysstyrke.

Vise titte med Digital Kronen er forskjellig fra å bruke den Heve til Wake-funksjon. I Raise til å Våkne, Apple-Klokke display bruker en høyere lysstyrke som kan være irriterende i lav-lys-miljøer. Plus, Raise til å Våkne også har en bit av en forsinkelse som er irriterende. Vise titte med Digital-Kronen er mer i din kontroll, og reagerer umiddelbart til dine innspill.

Demo video

Du kan se hvordan det fungerer ved å sjekke ut videoen nedenfor:

Ganske fin, nei?

Vi oppdaget dette takket være reddit-brukeren quitethewaysaway.

Apple-Klokke-Serie 2

Basert på kommentarer tråden, det ser ut til at dette er en Apple-Watch Series 2-bare-funksjonen. Andre redditors har prøvd det samme på sin Serie 1 og originale Apple-Klokke, men det var ikke fungerer. Dette synes å være en merkelig utelatelse. Som jeg forstår det, det krever ikke noen spesiell maskinvare som er eksklusivt for de nyeste Apple-Klokke.

Apple har ikke markedsført dette har åpent. Det var ikke delt i kunngjøringen keynote, eller er det sett på i hvilken som helst annonse. Pokker, dokumentasjon for den er skjult på en støtteside på Apples nettside, som du kan se her.

Så, hva tror du? Jeg tror det er en fin funksjon, og det hadde vært flott om eldre Apple-Se Serien 0 & 1 kunne ha, også.