Volvo ‘ s nye app gir deg en hel bil concierge

0
189

Volvo er å skape en tjeneste økosystemet rundt sine biler, å gi sine kunder tilgang til tredjeparts tjenesteleverandører til eksternt drivstoff opp, få en bil vask, service bilen, og mer. Det heter Volvo Concierge-Tjenester, og det er en digital plattform som har som mål å gjøre å eie en Volvo enklere og mer praktisk.

Hjertet i systemet er den digitale nøkkelen, en en-gang-bruk steds – og tidsspesifikke nøkkel som gjør det mulig for tjenesteleverandører tilgang til bilen. Dette er en stor fordel da det holder bilen sikkert og holder eiere fra å trenge for å møte noen og hånd av-tasten når bilen begynner å bli betjent. Leverandøren, enten det er en tanking selskap eller en betjent parkering attendent eller Volvo selv (for olje endringene og andre vedlikehold), bruker en app som eksternt låser opp bilen og lar motoren for å slå på.

“Det handler om bekvemmelighet. Det er alt under overskriften ” gjør livet mindre komplisert.’ Det er vår oppgave, sa Volvo-Biler, USA administrerende DIREKTØR Lex Kerssemakers i et intervju med Randen. “Vi vil ikke snakke om forretningsmodell ennå, vi skal snakke om det senere. Men fungerer det? Vi får se.”


Volvo

Det starter med en pilot program i Bay Area, med 300 eiere av nye Volvo XC90 Suver og S90 sedan. Utvidelsen vil komme senere, som programmet viser seg. Volvos kunder “alle har sine telefoner, og de vet alle hvordan de skal arbeide med sine telefoner,” sa Kerssemakers. “Dette er bare begynnelsen.”