Wat zijn de elektronische cadeaus mensen willen?

0
529

Meer dan 50 procent van de Amerikanen zijn van plan om de aankoop van een elektronische cadeau voor de feestdagen. Hier zijn de geschenken die aan de top van de people ‘ s verlanglijstjes, samen met een blik op wat mensen van plan zijn om te geven, volgens een onderzoek uitgevoerd door protection plan provider SquareTrade.

Komt dit overeen met wat de mensen willen ontvangen? Goed, de tablet is de meest gewilde elektronische gift — die zal goed zijn voor Apple, vooral gezien hoe zwak iPad verkoop zijn geworden — maar de nummer twee en drie plekken zijn totaal verschillend:

29 procent wil een tablet24 procent wil een smartphone22 procent wil een TV

En voor degenen die in de 18-tot 24-jarige categorie, de beste keuze voor het meest gewilde cadeau is onverwacht.

“Terwijl de tabletten waren de algemene top cadeau keuze, verrassend, vonden we dat de 18-24-jarigen zou eigenlijk liever te ontvangen hoofdtelefoons over een andere gadget,” zei Steve Abernethy, executive chairman bij SquareTrade.