Er Arbeid e-Post Satt til å Påvirke på Julen?

0
146

BBC rapporterer en liten studie av BRITISKE sikkerhetsselskapet Securenvoy til virkningen arbeidsrelaterte e-post vil ha på BRITISKE arbeidere denne Julen. Studien sier at Britiske ansatte er så “e-post besatt” at nesten 50% planlegger å sjekke sin e-post for arbeid i juleferien periode.

Så hvordan fungerer dette i bryte ned, og kan vi trekke meningsfulle konklusjoner om det? Det var en rekke spørsmål i studien er designet for å gjøre akkurat det. Det kan virke som at de mest sannsynlig til å sjekke sin e-post for arbeid er også de mennesker som er mest bekymret for å miste jobbene sine, enten gjennom redundans eller noe annet.

Dette synes rimelig, som arbeidet angst kan enkelt krysse over i ferieperioder. De mer avhengige av sine e-post men er også mer sannsynlig å sjekke sin e-post. Personer i aldersgruppen 18-24 var den største aldersgruppen, mens de over 50 ikke synes å huske å forlate arbeid bak for en stund.

Av den totale tall, 31% av personene spurte sa at de ville periodisk sjekk deres arbeid e-post med 15% har ikke tenkt til å sjekke dem regelmessig. Derimot bare 34% av de spurte hadde ingen intensjon om å sjekke sin e-post for arbeid til alle.

Det kan være ingen tvil om at e-post for arbeid kan påvirke negativt på resten av ditt liv. The Work Foundation tenketanken fortalte BBC at “Det tyder på at om lag to tredjedeler av alle ansatte føler trang til å svare på e-post umiddelbart så snart de kommer gjennom.” Dette er vanlig i min erfaring, og et symptom på den generelle umiddelbarhet av både e-post og direktemeldinger.

Det blir mer og mer vanskelig å komme bort fra arbeid e-post også, med moderne smarttelefoner som alle har Exchange-støtte, og flere og flere folk å ha flere innbokser på sine telefoner og hjemme-Pcer.

Personlig vil jeg ha et par e-post klare dager, men mens jeg skal sjekke e-post for arbeid som jeg er selvstendig næringsdrivende jeg ikke forventer noe til å skje som selskapene jeg har en tendens til å jobbe med har klart closedowns. Det er et interessant fenomen, men så vil vi gjerne høre hvis du planlegger å sjekke din e-post for arbeid over Jul, helligdager og hvis du tror det bør være en klar slå-av-fra arbeid når du er borte fra kontoret. Hvorfor ikke fortelle oss i kommentarfeltet under?