Hoe vindt u meer informatie over de Windows-updates installeren voordat u ze

0
241

Er zijn bepaalde categorieën van Windows-Updates die ik zou willen noemen verplicht te installeren, security patches komen voor de geest in de eerste plaats zijn er andere updates die niet nodig zijn het systeem te bedienen of gunstig.

Een goed voorbeeld hiervan is de “Windows-10” update die duwt de kennisgeving aan machines waarop eerdere versies van het Windows-besturingssysteem. Anderen zijn nieuw telemetrie-updates voor Windows 7 en 8, maar ook updates die mogelijk problemen veroorzaken op sommige systemen.

Windows-gebruikers en beheerders die willen om het systeem te upgraden naar Windows 10 mei vinden ze handig, maar gebruikers die niet, zeker niet.

Het is vaak beter om niet blind te vertrouwen op bedrijven, en het maakt niet echt uit als het is Microsoft, Google, Apple of een andere grote speler in tech; als u wilt dat om aan de veilige kant van de dingen, kan je maar beter ervoor zorgen dat wat u installeert op uw apparaten is niet in het voordeel van u of uit het installeren van functionaliteit die u niet nodig hebt.

microsoft windows security bulletins patches october 2015

Dus hoe kunt u er zeker van zijn dat de updates die Windows Update vindt voor uw PC en het besturingssysteem nodig of nuttig?

Er is helaas geen snelle optie om een lijst van alle updates en hun doel. Een van de eerste dingen die je wilt doen, is het blokkeren van de automatische installatie van updates op het systeem. Als u geen updates krijgt automatisch geïnstalleerd die op zijn beurt betekent dat je geen tijd hebt om ze te onderzoeken daarvoor.

Configureren van Windows update probleem

block automatic windows updates

Een van de betere manieren om te bepalen hoe Windows verwerkt updates van het systeem is door de groepsbeleid-Editor. Terwijl vind je de opties in het Register en de Windows Update-tool, het maakt de dingen een stuk makkelijker en geeft u een betere controle over het proces.

Let echter wel op dat de groepsbeleid-Editor is alleen beschikbaar in de Professional, Business, Ultimate en Enterprise-edities van Windows.

  1. Tik op de Windows-toets, typ gpedit.msc en druk op enter. U krijgt een UAC-prompt die u nodig hebt om het te accepteren.
  2. Ga naar Beleid voor Lokale Computer > computerconfiguratie > beheersjablonen > Windows-Onderdelen > Windows Update.
  3. Zoek “Automatische Updates Configureren” en dubbelklik op het item.
  4. Schakel de status in op ingeschakeld en ingesteld op “waarschuwen voor het downloaden en installeren melden” onder “automatische updates configureren”.
  5. Klik op de knop ok om de wijziging te bewaren.

Onderzoek de beschikbare updates voor uw Windows-PC

windows support

Nu dat u hebt geconfigureerd op de PC alleen om u te informeren over updates, maar niet om te downloaden en te installeren automatisch, je hebt genoeg tijd om ze te onderzoeken voordat je beslissingen neemt.

Aangezien er geen snelle optie om uit te vinden over een update in de Windows Update-client, moet u het allemaal handmatig.

Updates worden weergegeven met een KB-ID meestal in Windows Update die we zullen gebruiken om meer te weten over hen.

In plaats van met behulp van zoeken naar meer informatie, wilt u misschien om te beginnen met het doen van de volgende:

  1. Plakken https://support.microsoft.com/en-us/kb/ in uw webbrowser naar keuze en voeg de KB-ID van de update daarna, bijvoorbeeld https://support.microsoft.com/en-us/kb/3088195 voor KB3088195.
  2. Hiermee opent u de Microsoft Support site onthullende informatie over de update.

Terwijl dat is nuttig voor de meeste van de tijd, het valt soms kort. Updates kunnen krijgen uitgebracht voordat de pagina support (Ondersteuning) is gepubliceerd, wat betekent dat u een foutbericht krijgt wanneer u probeert te openen van de pagina. Naast dat, kan je nul informatie over de update of wat het doet op de pagina.

Als dat het geval is, wilt u mogelijk een onderzoek voor de KB-ID op het Internet om meer te weten over de update. De beste manier om mijn advies is om te zoeken naar KB3088195 maar u wilt om te proberen KB 3088195 (vervang de ID met de daadwerkelijke update-ID).

Tip: Wij proberen ons beste om een lijst van alle updates op de Patch van Microsoft Dag. Deze link ter ondersteuning van de artikelen dus direct dat u wilt gebruiken die eerst als het is wellicht handiger.

Nu U: Doe je onderzoek Windows-Updates installeren voordat u ze op uw systeem?