Konfigurere Thunderbird til å Ignorere Aero-Tema

0
188

Jeg kjører en grunnleggende tema på min Windows 8 Professional system, mest fordi jeg ikke liker åpenhet virkninger i det hele tatt.

Hvis du har installert eller oppdatert e-postklienten Thunderbird nylig under Windows, kan du ha lagt merke til at Mozilla Messaging gikk i tunge i forhold til Aero-støtte.

Alle verktøylinjer gjøre bruk av Aero mye som i utgangspunktet gjør dem gjennomsiktige på systemet. Noen brukere, meg selv inkludert, mener at dette er distraherende.

Mens det er mulig å bytte til Aero Grunnleggende i Windows 7, noen brukere kan ha en løsning for Thunderbird i stedet. Før vi ser på de, jeg vil gjerne vise deg hvordan Thunderbird ser ut som med Aero er aktivert.

thunderbird aero

Som du kan se, er mye av grensen og på verktøylinjen åpenhet. Du i utgangspunktet har du to alternativer til din disposisjon for å bli kvitt Aero-temaet og åpenhet som følger med det: Installere et annet tema.

Ignorere Aero

Ignorere Aero er et tema for Thunderbird e-postklient som deaktiverer noen, men ikke alle, av Aero-effekter. Tittelen bar og grenser for fortsatt bruk åpenhet, mens den andre verktøylinjer ikke.

thunderbird ignore aero

Utvidelsen er ikke en ideell løsning for brukere som ønsker å kvitte seg med Aero-helt, som det reduserer Aero-effekter bare i e-postklienten. Du kan laste ned den Ignorere Aero-add-on for Thunderbird fra Mozilla Thunderbird Extension depotet.

Alternative temaer som stort sett har samme virkning er NoGlass eller Klassisk Reloaded.

Kompatibilitet Løsning

Du kan kjøre Thunderbird i kompatibilitetsmodus for å deaktivere Aero automatisk, og bare for det programmet og ingen andre som kjører på systemet. For at du trenger å høyre-klikke Thunderbird snarveien som du klikker på når du starter e-post program og velg Egenskaper fra hurtigmenyen. Bytt til kategorien Kompatibilitet i Thunderbird Egenskaper-vinduet.

Aktiver “Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for:” og velg Windows XP (Service Pack 3) fra valg.

thundebird compatibility mode

Kjører Thunderbird i kompatibilitetsmodus har samme effekt som å installere en av de temaer som er nevnt tidligere i denne artikkelen. Tittelen bar og grenser forbli gjennomsiktig, den andre verktøylinjer slå fast.

Deaktivere Aero åpenhet

Hvis du misliker den Aero åpenhet, kan du deaktivere det i Windows 7 ved å høyreklikke på skrivebordet og velge Tilpass fra valg. Du må deretter klikke på Vinduet Farge nederst i Personalisering-vinduet. Her kan du fjern markeringen ved “Aktiver Gjennomsiktighet” for å deaktivere den fullstendig eller bruke farge intensitet glidebryteren for å endre det.

disable transparency

Inspirasjonen til dette innlegget hentet fra Ask til VG.