Windows 10 Live Wallpapers: Hoe Setup Met Deskscapes

0
1150

Live wallpapers zijn zeker een manier om het leven te brengen aan uw levenloos desktops; erachter te komen hoe ze een werkelijkheid op Windows 10!

Live wallpapers waren al de woede in Windows Vista DreamScene. Het hielp niet dat Vista zelf was een ernstige geheugen hog, maar DreamScene mag u gebruik maken van een video clip van een ondersteund formaat worden ingesteld als uw levende, bewegende achtergrond.

Als u wilt genieten van de ervaring in Windows 10, volg onze gids als we u tonen hoe u dynamische, live wallpapers. We zullen ook zien waar vindt u meer live wallpapers als u vervelen met de eerste selectie.

P. S. als je statische wallpapers, check out SpotBright het downloaden van Windows-10 Spotlight wallpapers.

Aan de dynamische achtergronden in het Windows-10

Windows 10 komt niet met een live wallpapers zelf, dus je zult moeten om het installeren van een app van derden eerste. Het heet Deskscapes [Stardock website]. Het programma wordt geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen, daarna moet je betalen $10 om definitief eigenaar van de software.

Bij de lancering van het programma, zult u waarschijnlijk een beetje overspoeld met zo veel items op het scherm. U moet beperken uw selectie naar live wallpapers alleen met behulp van de optie sorteren. Dit laat u achter met een selectie van achtergronden afgebeeld door een kleine film reel pictogram in de rechterbenedenhoek van het voorbeeld.

Wanneer u heeft gekozen voor de live desktop wallpaper van je zin is, klik je op de knop aan de onderkant rechts van de aanvraag om toe te passen op een monitor van uw keuze. Als je op een single-monitor setup, het geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen desktop wallpaper en screensaver.

How to set live wallpapers in deskscape

Hoewel we niet kunnen maken van een video van de live wallpapers in actie, zal u op ons woord te geloven dat het werkt.

Als u wilt spelen met instellingen voor elke live wallpaper die Deskscape te bieden heeft, klik dan op Instellingen of Effecten zal u toelaten om te tweaken van het landschap en het toepassen van filters!

Hier zijn de opties die je hebt met de instellingen van één van de wallpapers.

Playing with effects in deskscape.

Hier zijn enkele van de effecten die je kan toepassen om de scène te doen voor wat extra leven.

Playing with effects.

De Prestaties Trade-off.

Houd in gedachten dat er een trade-off. U kunt zien dat een stijging van ~8-10% in de CPU / geheugengebruik. Hieronder zijn enkele vergelijking schoten.

CPU Usage with a live wallpaper

Met een live wallpaper op de achtergrond draait (let op het CPU-gebruik)

Without a live wallaper.

Met een stilstaande achtergrond (PNG)

Als je speelt draaien van de molen licht spelletjes zoals Hearthstone of het veilig zou zijn om een bewegende achtergrond.

Echter, als je een intensieve gamer, en niet waarderen ervaren onverwachte frame drops, overweeg dan het uitschakelen van de achtergrond totdat u klaar bent met gamen.

Terwijl deze wallpapers zijn een geweldige aanvulling op uw systeem, wordt het aangeraden dat u optimaal van uw proefperiode door het doen van uw dagelijkse taken en meten voor jezelf als de $10 aan het einde van uw proefperiode van 30 dagen is gerechtvaardigd.

Als je nieuwsgierig bent over het toevoegen van meer “dromen” (de eigen bestandsindeling voor DeskScapes wallpapers), u kunt ze downloaden door te gaan naar WinCustomize.

Getting more dreams

Wanneer ga je naar de website, selecteer een droom die u wilt downloaden en als het eenmaal is gedownload, dubbelklik op het toe te voegen aan uw bibliotheek in DeskScape.

Getting more dreams for deskscape.

Je kunt de sterren zien, behang toegevoegd aan mijn galerij.

A new wallpaper

Als iemand die gevreesde het intense geheugengebruik van Windows Vista en Windows DreamScene, het is goed om te zien dat deskscape is lichter op de systeembronnen met de huidige laptops en systemen biedt 8 GB RAM en een goede kwaliteit processors recht uit de doos.

Het is sterk aanbevolen dat u gebruik maken van een live wallpaper op je bureaublad voor een week of zo, zonder het te veranderen en het zien als u een aanzienlijk verlies in uw gaming of anderszins routine optredens.

Live Wallpapers ook verbruikt een aanzienlijke levensduur van de batterij wanneer genomen uit te laden, dus het is aangeraden om statische wallpapers wanneer uw apparaat is losgekoppeld van het opladen als u wilt om energie te besparen voor uw gebruik.

Als u vond dit nuttig is, laat het ons weten in de comments als je betere aanbevelingen voor een programma en wat zijn uw gedachten over deskscape.