Hvordan du kan forbedre Windows-Registret

0
255

Få tilgang til tastene i Windows-Registret kan være ganske smertefull prosedyre som der er ingen måte å angi en bane for å få det med en gang. I stedet, du har enten å bla gjennom Registeret mapper manuelt til du når ditt reisemål, eller bruk søk som er gitt for å gjøre det.

RegeditX forbedrer Windows-Registret ved å legge banen informasjon til at du kan gjøre bruk av for å raskt hoppe til en nøkkel i Registret. Dette gjør det enklere måte å arbeide med Registret kan du enkelt lime komplett stier i søkeskjemaet til å åpne tastene i løpet av sekunder i grensesnittet.

RegeditX husker de siste taster som du har besøkt i Registeret slik at du kan åpne dem igjen med et klikk med museknappen. Noen andre funksjoner som det gjør tilgjengelig er at kolonnene endres automatisk til å vises så mange opplysninger som mulig på skjermen, og du kan kopiere og lime inn hele banen informasjon.

Det behandler områder i Registry nøkler automatisk så vel som de er noen ganger brukt på nettsteder som viser dem. Så, i stedet for å manuelt redigere nøkkelen til en vei, er det håndtak som automatisk for å få fart på sakene videre.

regeditx pro

Oppdatering: utviklerne har kontinuerlig oppdatert med advanced Registry editor, som betyr at den er kompatibel med alle nyere 32-biters og 64-biters Windows-operativsystemet. Den nyeste versjonen er utgitt er en beta versjon av RegeditX 3.0 som utløper 31. desember 2012. Programvare selskapet er ansvarlig for produktet, har annonsert planer om å slippe en kommersiell versjon av programmet i fremtiden. Mens ikke klart om dette vil bety at den gratis versjonen vil bli pensjonert, kan det være en mulighet.

Så langt som funksjonaliteten i programmet går, det har ikke endret seg mye. Grensesnittet er fortsatt overlegen i forhold til standard Windows Registry editor som du kan fortsatt kopier og lim inn registernøkler rett inn i programmet grensesnitt for å vise en nøkkel direkte i det.

Oppdatering 2: RegEditX 3.0 har blitt lansert. Det er dessverre bare tilgjengelig som en kommersiell versjon. Den gratis versjonen ser ut til å ha blitt dratt fra stedet. Du ønsker kanskje å laste ned en gratis Registry Editor som RegMagic i stedet.