Hvordan AirPlay musikk og video fra Android til Apple TV

0
428

AirPlay to Apple TV

Ingen iPhone eller iPad bak ikke bety at du ikke kan fortsatt AirPlay-innhold til din Apple TV

Det er ikke utenkelig at du eier både en Android-telefon eller nettbrett og en Apple TV. Jada, vi er fans av Chromecast i disse deler, men Apple TV har fortsatt mye å by på, spesielt hvis du er sterkt involvert i iTunes-innhold økosystemet.

En part stykke som Apple TV tilbyr til iPhone og iPad-eiere er AirPlay. Trådløs streaming av musikk og video, speile skjermen på din iOS-enheten eller Mac-en, det er en enormt nyttig ting å ha. Men bare fordi du har en Android-telefon eller-nettbrett ikke bety at du ikke kan bli med i noen av AirPlay-handling. Hodet på siste pause for å se et par måter å AirPlay din lokalt lagret musikk og video fra din Android-enhet til din Apple TV.

Ved Hjelp Av DoubleTwist

DoubleTwist

Vi har dekket DoubleTwist mange ganger før, blant annet som en ganske glatt metode for å få din musikk fra iTunes-biblioteket på din Android-enhet. Men det kan også brukes til å AirPlay musikk du har lagret på telefonen eller nettbrettet til Apple TV – eller et sett av AirPlay og aktivert for Wi-fi-høyttalere for den saks skyld. Den grunnleggende app ikke har funksjonalitet er bygget inn i, du trenger AirSync plugg i å gjøre det.

AirSync er det samme du bruker til trådløst synkronisere musikk fra iTunes-biblioteket til din Android-enhet. Bygget i det er AirTwist, som er det DoubleTwist bruker til å sende musikk til din Apple TV. Når du aktiverer det i de viktigste DoubleTwist innstillinger-menyen for å sette det til å fungere er svært enkelt.

Alt du trenger for å sikre at din Apple TV-en er slått på og koblet til samme trådløse nettverk som din Android-enhet. Hvis det er alt OK, med AirTwist aktivert, vil du se et Wi-fi-symbol over musikk-kontroller i Spilles Nå-visningen for musikk, og til høyre for videoen. Å peke på at vil gi deg muligheten til å velge din Apple TV og presto!

DoubleTwist etterligner perfekt Apples egen AirPlay for musikk, og i så mye som det kan du fortsette å bla gjennom andre apper på Apple TV mens sporet fortsetter å spille i bakgrunnen. Du får også alle spor/album informasjon og album art som presenteres også.

Så, for å slippe en liten bit av penger på DoubleTwist er en av, om ikke den beste måten å AirPlay musikk og video fra din Android-telefonen eller-nettbrettet til Apple TV.

  • Last Ned: DoubleTwist Music Player (Gratis)
  • Last Ned: AirSync ($4.99)

Ved Hjelp Av Allcast

Allcast

Det er en annen populær måte å gjøre dette på, også. Clockworkmod er Allcast er en nyere app enn DoubleTwist, men det vil gjøre den samme jobben. Igjen, så lenge Apple TV-en er på samme trådløse nettverk som din Android-enhet, Allcast vil gjøre resten.

Du først velge din foretrukne streaming-enhet, bestemte Apple-TV-en – eller i Allcast er tilfelle, andre enheter du ønsker å kringkaste til. Fra det er alt du trenger å gjøre er å velge musikken eller videoen du vil spille av på den store skjermen, og du er ferdig.

Den største forskjellen mellom Allcast og DoubleTwist er at Allcast ikke la deg holde musikken spille i bakgrunnen på din Apple TV mens du navigerer gjennom andre applikasjoner og menyer. I tillegg trenger du ikke få det albumcover eller spore informasjon, bare en blank skjerm med musikken. Hvis du treffer tilbake på Apple TV-fjernkontrollen, spor vil slutte å spille.

Allcast er gratis å laste ned, men for å fjerne annonsene og låse opp full featureset du trenger å oppgradere til premium-versjonen.

  • Last Ned: Allcast (Gratis)
  • Last Ned: Allcast Premium ($4.99)

Dine tips

Så, det er et par av våre foretrukne måter å få vår musikk og video fra Android til en Apple TV. Hvis du har noen alternativer, eller noen andre tips og triks, sørg for å dele dem med oss i kommentarfeltet nedenfor!