National Geographic Wallpaper Downloader Bijgewerkt

0
516

De National Geographic Wallpaper Downloader is in eerste instantie uitgebracht in December van vorig jaar. De aanvraag dan toegestaan voor gebruikers om te downloaden honderden van National Geographic wallpapers in een geautomatiseerd proces.

Dat alles gedaan moest worden om in versie 1.0 van de wallpaper downloader was selecteer het jaar en de gewenste resolutie, en het programma zou zorgen voor de rest.

Versie 2.0 van de NatGeo Wallpaper Downloader is net vrijgegeven en het komt met een aantal interessante nieuwe functies en toevoegingen. De nog steeds portable software programma zal nu worden weergegeven download wallpapers in categorieën die zijn weer verdeeld in National Geographic Magazine Wallpapers en National Geographic Website Wallpapers.

NatGeo Wallpaper Downloader

Het magazine wallpaper categorieën zijn achtergronden uit de jaren 2007, 2008, 2009 en achtergronden van de Internationale fotografie wedstrijden van 2009 en 2008.

Website wallpapers zijn de categorieën fotografie, dieren, wetenschap, kinderen en omgeving. De ontwikkelaar van het programma beloofd om meer categorieën, zoals geschiedenis, avontuur, reiziger of de zee van monsters om de volgende versie van de National Geographic Wallpaper Downloader.

Sommige of alle van de categorieën kan gekozen worden voor download. De achtergrond graaf van elke categorie wordt ook weergegeven om een indruk te geven van het aantal wallpapers die worden gedownload naar het lokale systeem.

Een wallpaper resolutie selector is beschikbaar na het selecteren van een achtergrond categorie voor downloaden met de resoluties variërend van 1600×1200 naar 800×600. De meeste categorieën bieden alleen 1280×960 of 1280×1024 als de maximale resolutie die is een beetje jammer voor gebruikers met hoge resolutie beeldschermen.

Nu beschikbaar zijn duizenden wallpapers. Dit aantal varieert afhankelijk van de geselecteerde resolutie. De laatste instelling is de download pad voor alle geselecteerde wallpapers

Een klik op de Start knop Downloaden te klikken start u de download. Dit kan enige tijd duren afhankelijk van de Internetverbinding van de gebruiker en het nummer van de achtergronden die zijn geselecteerd om te downloaden.

NatGeo Wallpaper Downloader is een gratis portable software programma voor het Windows-besturingssysteem.

Update: De website is niet langer beschikbaar. Wij hebben geupload van de laatste versie van de applicatie naar onze eigen server.

Houd er rekening mee dat wij niet ondersteunen op geen enkele manier. Het programma is nog niet bijgewerkt voor een lange tijd, maar het lijkt te werken prima. De nieuwste wallpapers kan downloaden dateren van 2009 al.

Om het programma te downloaden, klik op de volgende link: ngdl2.0.1.zip

Een andere optie die je hebt is een bezoek aan de National Geographic Bureaublad Achtergrond Archief. Selecteer een maand en een jaar op de pagina en blader door de selectie van de beschikbare achtergrond afbeeldingen. U kunt ook een bezoek brengen aan het Bureaublad Achtergrond vermelding op de site, wat houdt extra achtergrond afbeeldingen die u kunt downloaden.

Terwijl die moeten worden gedownload handmatig één voor één, dan is de enige optie nu te downloaden nieuwere achtergrond beelden van het National Geographic website.