Windows 10 Insider Preview Build 11099 Nu Beschikbaar

0
180

Microsoft heeft de eerste Insider Preview build van 2016 Bouwen 11099 is één van de eerste Redstone versies van het jaar en is zeker om ons dichter bij de juiste Redstone bouwt.

Microsoft Insider Voorbeeld bouwt zijn een geweldige manier voor ontwikkelaars om zich vertrouwd te maken met Windows-10, waardoor ze maken een verscheidenheid aan apps en content geschikt is voor hun doelgroepen voor massale adoptie.

Terwijl er geen significante veranderingen in deze versie zijn opmerkelijk, ontwikkelaars die niet willen veranderen aan hun huidige bouwen moeten kiezen uit de fast lane en kiezen voor de langzame ring programma voor in de plaats.

A look at Insider Preview Build 11099

Als u wilt wisselen in uw huidige ontwikkelaar abonnement, hoeft u alleen het volgende te doen:

Open de Instellingen – pagina, ga naar Update & Security, ga dan naar Windows Update en zoeken Geavanceerde opties. Zodra u deze optie zoeken “Krijgt Insider Voorbeeld bouwt” en verplaats de schuifknop om het niveau van uw keuze (Slow ring om snel ring en vice versa).

Hier is de complete lijst van veranderingen in 11099 Redstone R1:

Microsoft Rand

  • Microsoft Rand is nu versie 27.11099
  • Ondersteuning toegevoegd voor het grijpen waarden voor de eigenschap cursor
  • Mogelijkheid om de lossen van onverpakte extensies door over:vlaggen

Andere Wijzigingen

  • Aanpassingen aan OneCore
  • Vast de voortgang van de dialoog niet wordt weergegeven in het copy / paste acties

Volgens de officiële blog van Microsoft, het nieuwe bouwen heeft meer oplossingen dan verandert, dus als je eerder belemmerd door problemen in het bouwen van 11082. het is sterk aanbevolen dat u de migratie naar Insider Preview Build 11099 voor het gemak. Als u vooral een slachtoffer van de verschrikkelijke bug bestaande in 11082 waar gebruikers niet in staat waren om te zien dialoogvenster voortgang in de kopiëren / verwijderen van bestanden wanneer het gebruikt wordt in de verkenner.

Anders dan dat, Insider Preview Build 11099 is niet echt een opvallende update en we kunnen alleen maar hopen dat in de komende weken komen we dichter bij de werkelijke Redstone builds van Windows 10 en je krijgt een voorproefje van wat komen gaat in het OS.

Terwijl een nieuwe build wordt altijd gewaardeerd, ik ben er zeker van dat de consumenten en ontwikkelaars zijn angstig in afwachting van de juiste Redstone update voor het verbeteren van een aantal gebieden in Windows 10 voor hen. Met Microsoft Rand extensies, Continuum, Verbetering van de gebruikerservaring en vele andere essentiële wijzigingen die zijn zeker van plan om nieuw leven te blazen in de ervaring voor een aantal gebruikers in Windows 10.

Ben je een insider? Laat het ons weten uw gedachten op een Insider Preview Build 11099 en als je enthousiast over Redstone.