Toegang Pinned Items Van Het Toetsenbord In Windows 10

0
341

Hoewel de touchpad of muis is slechts centimeters afstand van het toetsenbord, krijgen van uw hand omhoog om het te gebruiken tijdens het werken in volle gang op het toetsenbord kan een zeer moeilijke taak inderdaad. Om dat te verminderen pijn, je leert hoe pinned items van het toetsenbord in Windows 10.

Ze zeggen, er zijn geen snelkoppelingen naar het leven van de grootste verwezenlijkingen, maar in Windows 10, met de snelkoppelingen kunt u veel bereiken. Sneltoetsen zijn een ingenieuze manier van toegang tot bepaalde programma ‘ s zonder veel moeite. Windows 10 is vol van spannende sneltoetsen die u kunt gebruiken om u te helpen bepaalde dingen veel sneller.

De Taakbalk is een geweldige assistent. Het geruisloos draagt alles wat we willen. Vanaf het moment van haar oprichting tot vandaag, heeft grote veranderingen ondergaan in de GEBRUIKERSINTERFACE en functionaliteit. U kunt een map toevoegen aan de taakbalk, verandert het pictogram maten etc.

Een ander ding dat je kunt doen met uw Taakbalk items vastmaken aan. Dit betekent dat u snelkoppelingen kunt maken van de programma ‘ s die u vaak gebruikt op de Taakbalk voor snelle toegang. Om deze toegang tot nog meer snelle, kunt u toegang pinned items van het toetsenbord zonder gebruik te maken van uw muis.

Dit kan erg handig inderdaad als toegang tot verschillende dingen van uw toetsenbord heeft de neiging om veel sneller dan de toegang tot hen van uw muis. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot pinned items van het toetsenbord.

Stap 1: Pin-programma ‘ s of app van uw keuze naar de Taakbalk. Om de locatie te wijzigen op de Taakbalk, gewoon slepen en neerzetten waar u wilt om het te plaatsen.

Stap 2: Druk op Windows+1 te krijgen als je hebt geplaatst op de locatie direct aan het recht van de Taak op de knop View. Opmerking dat u moet drukken op 1 van de lijst van nummers boven het QWERTY toetsenbord zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

Access Pinned Items From Keyboard

U kunt toegang krijgen tot al uw vastgemaakte programma ‘ s door te drukken op Windows+nummer van de locatie op de Taakbalk. Merk op dat de 1e plaats gaat uit van de eerste programma van het recht van de Taak Weergeven-knop als u de knop op de Taakbalk.

Dat is het. Wie houdt er niet van snelkoppelingen?