Wijzigen In Windows Photo Viewer Achtergrond In Windows 10

0
1329

De Windows Photo Viewer is een van mijn favoriete en meest gebruikte apps. U kunt de omgeving mooier te maken door te leren hoe te wijzigen in Windows Photo Viewer achtergrond in Windows 10.

De Windows Photo Viewer is een van de beste en meest bekende Windows-toepassingen. Het brengt u snel toegang tot uw foto ‘ s. Het werd voor het eerst opgenomen in Windows XP door een andere naam, maar werd hernoemd, toen werd het een onderdeel van Windows 7 na een aantal opmerkelijke upgrades. Het kunnen tonen van alle type van foto ‘ s normaal of in een diavoorstelling, de bestanden branden op een schijf en stuur ze via e-mail.

De Windows Photo Viewer had een erg mooie UI in Windows 7. Een van de redenen is omdat de zijkanten werden afgevlakt door de beroemde aero glass en blur effect, dat is niet meer leverbaar sinds Windows 8 in de stad kwamen. Ik hou echt van dat effect.

De Windows Photo Viewer is een normale media handling programma wanneer het voor het eerst kwam aan de oppervlakte. Sindsdien is buitenspel gezet door de Foto ‘ s van Windows app in Windows 8 en hoger, kunnen gebruikers nu herinner het me meer liefdevol. De app Foto ‘ s kan brengen sociale media integratie met het, maar ik persoonlijk de voorkeur aan de snelle en gestroomlijnde Windows Photo Viewer.

Voor mensen zoals ik, Windows Photo Viewer is een programma waarmee we de neiging om vaker dan anderen. Dus ik dacht bij mezelf, waarom niet wijzigen in Windows Photo Viewer achtergrond kleur te maken voor het gastvrije?

Stappen voor het wijzigen van Windows Photo Viewer achtergrond

Stap 1: Open Windows-Zoeken en typ regedit in.

Stap 2: Bereik het einde van het pad hieronder geschreven.

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows Photo ViewerViewer

Stap 3: klik met de Rechtermuisknop ergens in het rechter venster en kies Nieuw.

Stap 4: in het context-menu, klik op DWORD (32-bits) – waarde.

Stap 5: klik met Rechts op de zojuist gemaakte waarde en de naam Achtergrondkleur.

Stap 6: klik met Rechts op de waarde en klik op Wijzigen.

Stap 7: In het tekst veld hieronder staat de Waarde van gegevens, voer de hexadecimale waarde van een kleur van uw keuze met het voorvoegsel “ff”. U zal hebben om van google. Ik ging de waarde voor de donker blauwe kleur zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

Steps to change Windows Photo Viewer background

Dat is het. De volgende keer dat u opent Windows Photo Viewer, het zal komen tot uw dienst in een veel meer representatieve manier.