Du bør se Final Fantasy XV film og anime før du spiller spillet

0
300

Etter 10 lange år, den 15. viktigste oppføring i Final Fantasy-serien vil starte i morgen på En Xbox og PlayStation 4. Det er et stort spill, som spenner over flere titalls timer, en enorm verden, og utallige oppdrag. Men det er mer til Final Fantasy XV enn bare spill. Og for å få mest mulig ut av opplevelsen, og fullt ut forstå nøyaktig hva som skjer, bør du gjøre leksene dine. Heldigvis, i dette tilfellet å gjøre lekser betyr å se en actionfilm og en enfoldig anime.

Brorskapet: Final Fantasy XV

Denne fem-episode anime-serien er tilgjengelig gratis på YouTube, og den fungerer som en prequel til hovedspillet. Men mer enn å sette opp en historie eller verden, Brorskap gir noen sårt tiltrengte bakgrunn på de viktigste figurer. Final Fantasy XV er et spill om fire nære venner legger ut på en lang, krevende reise sammen. Men når du ser dem vokse i løpet av spillet, vil du ikke vite en hel masse om hvordan de ble venner i første omgang.

Brorskap, på den annen side, fokuserer nesten utelukkende på denne dynamikken. Hvert medlem av kvartetten er i fokus for en episode, og du vil lære ikke bare om sine personlige historier, men også hvordan de kom til å være så nær med Prince Noctis, hovedpersonen i spillet. Se showet vil hjelpe deg å forstå ting som hvorfor Ignis er slik en hengiven kokk, eller hvorfor Gladiolus er så tøff. Det er også mye moro: Brotherhood komfortabelt skift mellom dumt og alvorlige øyeblikk, noe som gjør det til en fryd å se på.

Disse opplysningene kan ikke virke alt som viktig, men de hjelpe deg å danne en dypere sammenheng med de viktigste figurene i spillet. Og at tilkoblingen er en stor del av det som gjør Final Fantasy XV en minnerik opplevelse.