Exclusief: de Dood komt naar De Sims FreePlay volgende week

0
1109

Death coming to The Sims FreePlay

Voor een gratis spel om echt te blijven hangen in de jaren, het heeft veel updates. Dat is net wat Electronic Arts heeft gedaan met De Sims FreePlay, duwen regelmatige updates met nieuwe content om de paar maanden. Vorige maand bracht de Gouden eeuw update die tiener en oudere Sims naar de game.

Volgende week, De Sims FreePlay zal nog verder gaan. Het spel van de volgende update voegt Leven Dromen voor elke Sim om naartoe te werken. En zodra ze oud genoeg zijn, zullen de Sims nog in staat zijn om te sterven en achter een erfenis voor de toekomst Sim-generaties. Het is nogal een grote verandering voor De Sims FreePlay, en Android Central heeft een exclusieve preview video en details om u te helpen voor te bereiden op de verandering.

Veroudering en de Dood

Te beginnen met de nieuwe update, zullen de Sims leeftijd natuurlijk voor spelers van level 24 en hoger. Als je net begint te spelen het spel, de vergrijzing is niet van invloed op je tot je bij level 24. Na dat, Sims leeftijd een heel klein beetje, elke keer als ze een actie uit te voeren. Dit is van toepassing op Sims van alle leeftijden, van baby ‘ s tot senioren.

Alleen Sims die je actief te spelen met de leeftijd, zodat ze niet alleen oud worden en sterven als je een pauze nemen van het spel en kom erop terug. Oudere Sims zullen uiteindelijk worden bezocht door de Grim Reaper. De Sim-bezoekt hij zal sterven, waardoor de speler een XP-bonus als troost.

Er zijn manieren om te vertragen en te pauzeren aging belangrijk Sims, maar Electronic Arts heeft nog niet gedeeld met de details over wat die manieren zal gaan inhouden. Ik voorspel dat kost Punten van de Leven (het spel van de premie munt) of gewoon vereist een In-App Aankoop.

Leven is Dromen, Persoonlijkheden, en meer

The Sims FreePlay Gaming Arcade

In een eerdere update, de ontwikkelaars verwijderd van de mogelijkheid voor het toewijzen van personen Sims. Persoonlijkheden zal terugkeren in de nieuwe update en kan worden toegewezen door de speler. In eerste instantie zal er worden twee persoonlijkheden te kiezen uit: Sportief en Geek. Meer zal komen in de toekomst.

Net als de console en PC Sims games, Sims hebben nu Leven Dromen op basis van hun persoonlijkheid. Acties, hobby ‘ s, en carrière specifiek voor deze persoonlijkheid zal de voortgang van het Leven Droom en breng de Sim-dichter bij het geluk. Sims die hun Leven Dromen achter zal laten Leven Bollen als ze sterven. Deze add XP-bonussen voor de voltooiing van acties met betrekking tot de overledene Sim-persoonlijkheidstype.

Het leven Orbs spelen een andere, nog belangrijkere rol. De energie van het Leven Orbs kan worden besteed aan de gemeenschap veel voor elke persoonlijkheid. De sporter kan het ontgrendelen van een strand, waar ze kunnen gaan in de nieuwe hobby ‘ s van het snorkelen en schelpen verzamelen.

De Geeky Sims zullen werken aan het bouwen van mijn favoriete locatie in de game: een game Arcade. De arcade heeft drie leuke nieuwe hobby ‘ s: arcade spellen, flipperkast, en vaardigheid tester. Hobby ‘ s vereisen de nieuwe locaties moeten worden opgewaardeerd, welke kosten het Leven aan het Einde. Spelers daadwerkelijk zullen een aantal van hun Sims groeien, oud worden en sterven om te ontgrendelen van de recreatiegebieden en hun functies. Het is net als die voor een erfdeel in het echte leven!

De primaire focus van het Leven Dromen update is om de spelers nieuwe manieren om te spelen en nieuwe doelen om naartoe te werken. Met de nieuwe aging en life droom mechanica en nieuwe gebieden om te ontgrendelen en upgrade, De Sims FreePlay, moet zeker een aantal nieuwe leven (en de dood) in het heel snel.

Deze update is gepland aan te komen op donderdag, 13 Maart.