Het Inschakelen Van Een Externe Verbinding In Windows 10

0
3450

Als u toegang wenst tot uw PC op afstand te controleren op iets, zonder te hoeven opstaan en het handmatig te doen, gewoon inschakelen externe verbinding in Windows 10.

De wereld heeft ondergaan enorme modernisering in de laatste 100 jaar. Ideeën zijn overgezet in hypothese, hypothese in theorieën en theorieën in uitvindingen. De menselijke geest kent geen grenzen, zoals blijkt uit wat we hebben bereikt in de laatste eeuw of zo.

De wereld heeft verplaatst tussen handmatige en mechanische modi in dat alles mogelijk is. De wagens zijn vervangen door auto ‘ s en zeppelins zijn vervangen door supersonische vliegtuigen, maar dit was niet genoeg. We zijn nu aan het verplaatsen van handmatig werk, automatisering in ons leven.

Tegenwoordig, de wereld is begonnen om te zien wat een enorme kracht Computer Science is. Alles, van ons huis naar onze computers worden steeds geautomatiseerd zodat we alleen naar de ingang van de geringste inspanning en in ruil krijg je de maximale output. Microsoft heeft ook een lange weg in het maken van Windows-10 een zeer dynamische-en gebruiksvriendelijke OS door een aantal fantastische functies, zoals Aero Peek en Aero Shake.

De dingen alleen maar beter worden. Ooit het gevoel willen uw PC om iets te doen voor u, terwijl de resterende zittend op de bank? U kunt dat doen door te leren hoe om op afstand verbinding maken in Windows 10. Externe verbindingen toestaan dat uw computer worden geopend door een extern apparaat dat u kunt gebruiken voor het overbrengen of ontvangen van bestanden van uw computer via het Remote Desktop Protocol (RDP). U kunt het ook gebruiken om toegang te krijgen tot andere programma ‘ s zoals films etc.

Het is een zeer handig ding om te hebben vooral als je er toegang tot de door middel van de Microsoft Remote Desktop-app. Voor nu, we zullen u vertellen hoe u kunt inschakelen externe verbinding in Windows 10 door middel van de onderstaande stappen:

Stap 1: Open Het Bedieningspaneel.

Stap 2: Klik op Systeem en Beveiliging.

Stap 3: Klik op Systeem.

Stap 4: in de lijst van opties aan de linkerkant, klik op Instellingen voor Externe verbindingen.

Stap 5: Van het venster dat verschijnt, vink dan de optie weergegeven in de afbeelding hieronder.

 Steps to Enable Remote Connection In Windows 10

Klik op Toepassen en je bent klaar.

Wie zou niet willen om deze functie te gebruiken? De technologie heeft ons erg lui zijn, maar wat kunnen we klagen over? Technologie is bedoeld om het leven gemakkelijk voor ons.