Geen Opstart-Geluid In Windows 10? Hier is Hoe u Het in

0
1594

Als u worden geconfronteerd met niet opstarten van de geluidskaart in Windows 10, hier is een eenvoudige manier om de fout te herstellen en het geluid weer.

Opstarten geluiden hebben altijd een belangrijk element geweest in de Windows OS line-up, wie kan ooit vergeet de pakkende nog oor barsten tune van het opstarten van uw Windows XP-systeem?

Windows-10 is een esthetisch schoonheid om naar te kijken, maar of je nu van bewust zijn of niet het OS heeft een startup geluid dat klinkt eigenlijk heel erg leuk. Er zijn veel mensen die toegeven aan niet op de hoogte van het geluid of zelfs kennis te nemen, maar als u wilt toevoegen van een beetje pit aan uw Windows-10-gebruik, dan moet je deze gids gebruiken om uw Windows-10 staan.

Als u een fervent Mac-gebruiker, en waren geïnteresseerd door Sideplayer, moet Je kijken naar Helium, het alternatief voor die extensie die beschikbaar is om de wereld van de Mac.

Terwijl Windows 7 en 8 hebben een aantal kleine en toch rustig opstarten muziek, de meeste mensen hadden een misvatting dat Windows 10 had verwijderd van het opstarten van het geluid, omdat de meeste installaties niet daadwerkelijk spelen van de melodie.

Als je nieuwsgierig bent over wat Microsoft heeft gedaan voor het opstartgeluid van Windows 10, kunt u het inschakelen en het vinden van de volgende twee eenvoudige stappen!

STAP 1:

Alles wat je hoeft te doen is druk op Windows + S Toets ingedrukt en typ in Geluiden. Nu, we zijn van plan om af te wijken van de gebruikelijke route en in plaats van te klikken op de top resultaat, klik op “Wijzigen de systeem geluiden

How to enable sound settings.

STAP 2:

U zult het volgende scherm te zien, gewoon controleren / vinkje bij “Windows Opstarten-geluid Afspelen“. Klik op Toepassen en OK. Dit zal uw probleem op te lossen van het niet opstarten van de geluidskaart in Windows 10!

How to fix no startup sound in Windows 10.

En dat hebben we nu de mogelijkheid van Windows 10 gebruikers te vertellen over de OS opstarten. Terwijl de meeste mensen kunnen het niet hebben gemerkt van de afwezigheid van het startgeluid, er zijn mensen die echt genieten van de geluiden van het horen van Windows opstarten of afsluiten van begin of het einde van hun werkdag.

Wij hopen dat deze gids is nuttig voor u, op elke manier. We altijd horen graag van onze lezers, dus voel je vrij om een reactie hieronder achterlaten!