Resetten Van Windows-Updates In Windows 10

0
806

Soms tijdens het downloaden van updates voor uw Windows, u kunt ervaren bepaalde onverwachte problemen. Om ze op te lossen, resetten van Windows-Updates in Windows 10.

Eerder, het springen van een Windows naar een andere was een zeer moeizaam proces. Terug 10-15 jaar vanaf nu, in de meeste delen van de wereld had om een CD en download vervolgens de setup uit. Het was niet eens een vlotte procedure, als mensen die weinig weet hebben van het installeren van nieuwe Windows kon het niet doen op hun eigen. Dit was iets wat Microsoft nagedacht over de uitroeiing. Dus, met de tijd ontwikkelaars kwamen met de oplossing die wij, de gebruikers, is het gebruik zonder problemen voor een lange tijd nu, de automatische mogelijkheid van het BESTURINGSSYSTEEM te upgraden naar het nieuwe bouwen.

Het is inderdaad ons leven veel eenvoudiger er is echter nog een aantal ongemakken met betrekking tot hoe Windows Update werkt onder de motorkap.

Deze klachten zijn problemen met het zoeken naar nieuwe updates, niet in staat om ze te downloaden enz. Dit kan vervelend zijn als deze fouten kunnen leiden tot problemen met uw computer. Dit gebeurt meestal omdat een of meer onderdelen in Windows Update-database beschadigd raken, die schakelt bepaalde vaardigheden zoals glad bijwerken en downloaden van bepaalde apps en stuurprogramma ‘ s. Opnieuw instellen van Windows updates, volg je de volgende procedure.

Download het volgende .bat – bestand via de volgende link. Het .bat-bestand is een script, bestaande uit een serie van montage manipulatie commando ‘ s die uitgevoerd kunnen worden door de command line interpreter. Het bestand zal herstellen van de beschadigde Windows Update-database componenten.

Download link [Jumpshare]

Volgende, klik rechtsboven op de .bat-bestand en ‘Uitvoeren als administrator’. Nu, Wacht tot de scan is voltooid, zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

reset Windows updates through bat files

Nu, een opdrachtprompt-venster verschijnt. Wacht tot de scan is voltooid, zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

scanning after running the .bat file

Wanneer het scannen is voltooid, uw PC opnieuw opstarten om de wijzigingen toe te passen. Na het opstarten, probeer iets dat veroorzaakte fouten voor en hopelijk zal worden vastgesteld door nu .bat file commando ‘ s zouden had vast de genoemde beschadigde onderdelen van Windows Store database.

Wie heeft magie wanneer we het hebben .bat-bestanden?