Allmänna Mobila Visar Upp Fantastisk Android-Telefoner Som Kanske Aldrig Finns

0
35

Allmänna Mobil, tillverkare av dubbla sim-DSTL1 om du inte visste, visade ett fåtal Android-enheter på MWC. Den underbara sak är att alla är vackert inredda och utrustade med mer än kapabla specifikationer. Det tråkiga är att de alla var dummy-enheter som erbjuder lovar men ingenting annat.

Telefonen ovan kallas Touch Sten och är i grunden en dödsringaren för en HTC HD2. Det levereras med en 4,3-tums WVGA-skärm, 5-megapixel kamera, och kör Android 2.0 via en ARM9-processor. Japp, denna typ av typ av uppfyller drömmen om att ha en HD2 kör Android. Naturligtvis, det är inte i skick ännu och Allmänna Mobil förväntar sig inte att släppa det i slutet av året så det är verkligen inget mer än att drömma hur cool en Android-HD2 skulle vara. Men pojken, det ser ut som om det skulle vara så jäkla cool.

Det finns även 2 andra Allmänna Mobila Android-enheter, Cosmo och Cosmo 2. Vi vet mycket lite av dessa enheter andra än det faktum att de är också awesomely utformad, men ändå så verklig som vaporware just nu. Slå på länken för att se fler bilder av Allmänna Mobila Android “erbjudanden”.

[engadget]