Google Ordnede Lister, Der Sætter Tal På Forsiden Af Søgeresultater

0
53

Et aspekt af Search Engine Optimization (SEO) er overvågning af søgeresultaterne på populære søgemaskiner. Dette kan gøres manuelt med lidt forberedelse, eller automatisk med søgemaskine tracking software.

Mens SEO er normalt ikke et problem at vurdere placeringen af en hjemmeside i en standard ti resultater search engine results page, de kan have problemer, hvis antallet af søgeresultater, der er blevet øget.

Da du kan vise mere end ti resultater per side, som kan fremskynde visse processer, så du behøver ikke at klikke på næste-knapperne for at indlæse flere resultater, det er muligt at have en liste af op til 100 resultater på en enkelt side på Google.

Den eneste mulighed er at tælle resultaterne manuelt, som kan tage lidt tid, afhængigt af antallet af resultater per side.

Google Chrome og Firefox add-on Google Bestilte Lister primært har været designet til søgemaskineoptimering, der ønsker at vurdere en hjemmesides placering på første øjekast.

Udvidelser er kompatibel med alle understøttede resultat side størrelser, fra standard ti resultater til højst et hundrede resultater per side.

search results

søgeresultater

Bestilte lister er vist som decimal tal som standard. Dette kan ændres i forlængelse muligheder, så Romertal vises i stedet.

Google Bestilte Lister kan være nyttigt for brugere, der har styr placering på søgemaskinerne manuelt i Google, især dem, der vises mere end ti resultater per side. Det kan også være interessant for brugere, der ønsker en orientering, en gang mere, så hvis der er mere end 10 poster, vises i Google.

Hvad der kan være interessant er imidlertid, at den udvidelse fremhæver de første organiske resultater på Google, så kan det være nemmere at finde det, og mindre tilbøjelige til at identificere reklame som et resultat.

Firefox-brugere kan downloade Google Bestilte Lister fra Mozilla Firefox add-on repository, Google Chrome-brugere fra Google Chrome Extension Galleri.