Hvordan Til At Bakke Op WinSCP Sessioner

0
85

Følgende vejledning forklarer, hvordan du sikkerhedskopierer WinSCP sessioner nemt ved hjælp af indfødt funktionalitet software klient skibe med.

WinSCP er et meget fleksibelt SFTP og SCP-klienten til Windows-operativsystemet. En af dens funktioner er muligheden for at gemme IP-adresser eller værtsnavne, brugernavne og adgangskoder, så de ikke skal indtastes, før du opretter forbindelse til den pågældende server.

Server administratorer, der bruger sessioner er gemt, kan du bruge programmet backup funktionalitet, som en backup eller for overførsler til andre enheder, de arbejder på. WinSCP skibe med muligheder for at sikkerhedskopiere alle session information, og for at importere oplysninger om den samme maskine eller en anden maskine, som programmet kører på.

Hvordan Til At Bakke Op WinSCP Sessioner

WinSCP kommer med værktøj til backup session data. Den indstilling, der er skjult i præferencer i scp-klienten.

Server administratorer behov for at kontrollere avancerede indstillinger i boksen i nederste venstre hjørne af den første ansøgning. Gør så afslører flere muligheder i WinSCP, blandt dem backup funktionalitet.

Avancerede indstillinger er angivet i indstillinger for programmet, efter at de er aktiveret.

winscp backup

De indstillinger, der vises på venstre side af WinSCP startskærmen. Vælg linket præferencer der for at komme i gang. Der er du nødt til at klikke på indstillinger-knappen, som vises for at åbne endnu et vindue med-du har allerede gættet det-præferencer.

Dette vindue har en masse nye muligheder, der lader dig tilpasse mange forskellige funktioner i WinSCP. Du finder knappen export, der er anført i nederste højre hjørne af det nye vindue.

winscp export sessions

Et klik på knappen lancerer en fil og mappe-browser-vinduet. Du bruger det til at vælge en destination til den backup-fil, der er gemt på den lokale computer, når du bruger denne mulighed.

Processen sparer en .ini-filen til det lokale system.

winscp sessions

Dette .ini fil indeholder information om session. Du kan flytte den til en anden computer for at importere det der, eller gemme det på et sikkert sted, at have det som en backup, når behovet opstår.

Gendan WinSCP Sessioner

Nu, er den nemmeste måde at genoprette sessionen oplysninger er at erstatte de eksisterende winscp.ini-fil med den du tidligere har sikkerhedskopieret. Du er nødt til at sørge for, at WinSCP er lukkede under driften, og måske er nødt til at omdøbe den backup-fil til winscp.ini for dette arbejde.

Du kan også få brug for at redigere indstillinger for lagring af WinSCP, hvis ini-filer genkendes ikke, når du erstattet det.

WinSCP understøtter lagring af data i Windows-Registreringsdatabasen eller i ini-filer. Hvis den tidligere er standard ini-fil vil ikke blive indlæst. Den placering, der kan redigeres i de lagringsmuligheder under Preferences (præferencer vindue, der åbnes, når du sikkerhedskopierer session information).

winscp storage

WinSCP bør derefter bruge ini-fil og vise alle dine gemte sessioner korrekt i dens interface.