Microsoft frigiver Windows 10 Bygge 10158

0
83

Microsoft bare skubbet ud i en ny build af deres kommende operativsystem Windows 10 til Hurtigt Ring brugere af Windows Insider-program, som opgraderinger det til at bygge 10158 i processen.

Den nye version introducerer en række ændringer til operativsystemet over opbygge 10130

Opmærksomhed: Du er nødt til backup Favoritter manuelt, mens du stadig på bygge 10130 på grund af en ændring i app-ID, som Microsoft endelig rebranded Project Spartan til Microsoft Kant, det endelige navn på den nye web-browser for Windows 10.

Microsoft bemærker, at foretrukne, cookies, browserhistorikken og læser listen vil være tabt efter opgradering.

Backup af de favoritter, skal du kopiere dem fra mappen %localappdata%/Pakker/Microsoft.Windows.Spartan_cw5n1h2txyewy/AC/Spartan/User/Default/Favoritter i mappen %userprofile%/Favoritter systemet.

Så er du nødt til at vælge Indstillinger > Importer Foretrukne efter opgraderingen i den nye Microsoft Kant browser til at importere sikkerhedskopierede favoritter igen ved at vælge Internet Explorer.

backup favorites

Microsoft har lavet flere ændringer til browseren. Nogle introducere centrale browser-funktioner, som Microsoft Kant, der mangler indtil nu, herunder trække faner i et nyt vindue, password og form-fill støtte, og data import fra andre browsere.

Andre at indføre funktioner til browseren, hvor du nødt til at aktivere, før de bliver tilgængelige. For at aktivere den mørke tema, for eksempel, er du nødt til at klikke på de tre prikker i den primære værktøjslinje, og vælg indstillinger, når det åbnes, og der mørke tema.

microsoft edge dark theme

Du kan også tilføje en dedikeret Hjem-knappen for at Kant under avancerede indstillinger, eller for at ændre, hvad der vises, når du åbner en ny fane i browseren eller starte den.

Du er formentlig undrende, hvordan Kant udfører, især i forhold til andre browsere. Det kom ud på toppen i en hurtig benchmark test mod den seneste stabile versioner af Firefox og Chrome slå både browsere med ca 2000 point.

microsoft edge benchmark

Mens Microsoft Kant er klarer sig godt, og kan være attraktiv på grund af dette og på grund af, hvordan skrabet det er, at dens manglende funktioner, der gør det mindre attraktivt for brugere, der ønsker at tilpasse browseren.

Udvidelse support er ikke tilgængelig endnu, og det er endnu uvist, hvordan Microsoft vil gennemføre det, efter alle.

Den nye Windows-10 bygge skibe med en masse forbedringer, der vil for det meste appel og blive bemærket af mobile brugere.

Cortana, blev opdateret for eksempel med en ny mørk tema og masser af forbedringer. Du kan nu spore fly, der bruger det for eksempel, eller lade det skrive hele e-mails til dig (kun på engelsk er understøttet lige nu). Du kan også se, UX-forbedringer, og hvis din virksomhed er tilmeldt Første Overgang til Office 365, kan teste integrationen af Cortana med Office 365.

Mobile brugere kan stryge til venstre, når start-menuen er åben for at vise alle programmer. Desuden er det nu muligt at klikke på bogstaverne i alle apps liste for at hoppe hurtigt til en, der bør være til gavn for brugere med masser af programmer, der er installeret. Det er desværre ikke muligt at trykke på en tast på tastaturet for at springe til den bogstav eller et tegn.

Microsoft har udgivet en opdatering af Fotos anvendelse udelukkende til Windows, der understøtter animerede gif ‘ er nu.

Den klassiske Windows-Butik, synes brudt i udgivelsen, som betyder, at du er tilbage med den nye butik i stedet, som giver dig mindre kontrol og muligheder.

new windows store

Det er for eksempel ikke længere muligt at sortere apps i kategorier, for eksempel ved at nyeste, som du kan gøre i den klassiske butikken. Dette betyder, at det ikke længere er muligt at udforske kategorier i butikken for at finde ud af, hvad der er nyt.

Microsoft synes at have kopieret Google-bruger-uvenlig butik design i denne forbindelse som Google Play ikke give dig disse muligheder, enten.

Selskabet forbedret Snipping Tool i den nyeste build. Mens det stadig er ret basale, når der sammenlignes med dedikeret screenshot programmer, det er nu at støtte forsinkelser, der kan være nyttigt, hvis du ønsker at fange menuer for eksempel. Den eneste mulighed, du tidligere havde til at fange menuer var at bruge Ctrl-Print genvej til at påberåbe sig det direkte, uden at klikke på dens capture-knappen.

Microsoft har planer om at frigive en preview af Windows-10 SDK senere i dag.

Nu kan Du: Har du prøvet de nye bygge endnu? Hvad er dit bud på det?