Säkerhetsmedvetna Blackphone nu tillgänglig för preorder

0
56

Blackphone

Mobile World Congress Efter att en frisk splash efter dess tillkännagivande, Blackphone är redo att förbeställa för $629 och kommer att skickas i juni. Den Blackphone kör en version av Android som de kallar PrivatOS, vilket, som namnet antyder, syftar till att förse användare med största säkerhet och integritet.

Från en ren specifikationer synvinkel, Blackphone förpackningar en 4,7″ HD IPS-skärm, 2 GHz quad-core PROCESSOR, 2 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme, en 8 megapixel kamera med blixt, och LTE/HSPA-anslutning. Vi är alla lite mer medvetna om sekretess efter Snowden, läckage, men det är orealistiskt att förvänta sig att de Blackphone plötsligt kommer att göra dig ogenomtränglig för NSA övervakning. Vi kommer att jaga en av dessa telefoner ner på Mobile World Congress, och får se för oss själva.

Alla som är intresserade av att få en Blackphone kan komma att förbeställa här, eller så kan du kolla in deras promo-video för en fullständig köra-ner. Några frivilliga?