Ta bort fortsätta att titta på objekt på Netflix

0
9797

Följande guide förklarar hur man tar bort fortsätta att titta på objekt på Netflix så att de inte syns längre på webbplatsens startsida.

Så snart du börjar titta på filmer eller TV-show-avsnitt på Netflix, kommer de att läggas till de fortsätter att titta på listan som visas på Netflix hemsida.

Den huvudsakliga idén bakom funktion är att visa-program och filmer som du har startat, men inte klar ännu, så att du kan fortsätta att titta på dem genom att klicka på förstasidan. Detta gör det mer bekvämt än att behöva leta upp en show eller film igen på Netflix första för att fortsätta där du slutade.

Detta fungerar för det mesta men kommer inte att hjälpa dig om du inte gillar en show eller film och slutat att titta på det i halvtid. Också, det händer ibland att artiklar inte tas bort från listan även om du har sett videon till slutet.

Ta bort fortsätta att titta på objekt på Netflix

netflix remove continue watching

Noteringen i sig ger ingen möjlighet att ta bort en show eller film från det, och samtidigt som du kan titta på det helt för att få bort det, det är inte det bästa alternativet att ta itu med problemet.

Det enda alternativet du måste ta bort objekt från att fortsätta att titta på lista på Netflix är att ta bort dem från din visningshistorik.

Hantera visning historia

Gör följande för att komma åt tittande på Netflix:

  1. Klicka på den profil som är aktiv för namnet i det övre högra hörnet av skärmen, och välja Ditt Konto från menyn.
  2. Bläddra ner till “Min Profil” på sidan som öppnas, och klicka på “Visa aktivitet” – länken som finns där.

Detta öppnar visa historik för den profil som listar alla tittade på serier och filmer i kronologisk ordning, med de senaste objekten. Listan gör ingen åtskillnad mellan filmer som du har sett från början till slut, och dem som du inte är färdiga med att titta på.

För att ta bort en show eller film från de fortsätta att titta på lista, leta reda på den sidan först.

remove shows movies netflix

Klicka på x-ikonen bredvid objektet för att ta bort det från din visningshistorik. Om objektet består av flera delar, detta är fallet om det är en del av en säsong till exempel, kommer du att få en fråga som du kan använda för att ta bort hela serien från din verksamhet. Detta är användbart om flera poster visas på fortsätt titta på för börsnotering eller andra områden på Netflix.

Observera: att ta Bort ett objekt från din visning historia kommer att ta bort det från historiken på alla enheter du använder för att få tillgång till Netflix. Detta kan påverka rekommendationer på Netflix. Dessutom, Netflix konstaterar att det kan ta upp till 24 timmar att ta bort ett objekt från att visa aktivitet.

remove series netflix

Det tar mindre än 24 timmar, oftast för att ta bort ett objekt från visning historia. När det händer, objektet tas bort från de fortsätter att titta på listan.

Med hjälp av profiler

Är det vettigt att använda profiler på Netflix, speciellt om du använder tjänsten på egen hand, men också med andra. Profiler låt du separat visning historia och därmed också rekommendationer och förslag bättre.

Par som kanske vill skapa tre profiler till exempel, en för varje enskild användare och en för dem tillsammans.

Du kan skapa nya profiler genom att klicka på den användare ikonen i det övre högra hörnet och välja hantera profiler från menyn.

Klicka på lägg till profil att lägga till en ny och namnge det därför lätt att skilja mellan. Det enda som återstår är att se till att du fyller i rätt profil när Netflix finns tillgängliga.