Vakre Widgets drama, Moto Droid startskjermer, Nexus One, Android-Apper

0
38

Fra Fora er en fin måte for dere, våre lesere, for å se om de heteste temaene som blir diskutert. Men du må være et registrert medlem og å bli medlem er en enkel prosess. Så hvis du ikke allerede har gjort det allerede, hodet over og registrer deg nå!

  • Den Vakre Widgets drama fortsetter som HTC igjen har bedt om å “se” den nyeste versjonen, og det betyr at våre tråden om widgets fortsetter å vokse. Sørg for å holde tritt med den nyeste informasjonen i denne tråden her.
  • Hvis du eier en Android-enhet, sjansene er at du liker å være i stand til å tilpasse ting. Og det er akkurat hva alle dere Moto Droid eierne synes å være å gjøre. Del dine startsider i tråden: Post din Skjerm!
  • Med så mye hype rundt Nexus One, hvorfor ikke hoppe i vårt forum og diskutere det?
  • Hvis du måtte velge ett enkelt Android-app, hva ville det være?

Se deg på forumet!