Een robot is het branden van ieder van Donald Trump ‘ s tweets, zodat u niet hoeft te

0
132

Donald Trump ‘ s tweets lijken sommige catharsis voor de man zelf, die hem in staat stelt het werk uit boosheid op Hillary Clinton, leakers in zijn eigen administratie, en NEP-NIEUWS. Maar een ieder is ook een kans om zijn tegenstanders uit te werken in hun eigen frustraties, het citeren en het beantwoorden van zijn berichten met hun eigen zieke brandwonden.

Het is moeilijk, maar gezien hoe vaak Troef tweets te denken van geestige antwoorden op elk van zijn wilde uitspraken. Dat is waar de nieuwe Twitter-account @burnedyourtweet komt. Het account de antwoorden op elke Trump tweet met een korte video toont een robot afdrukken van de tweet uit en pakken met een klauw, voordat het op het vuur en gooit het in een asbak.

De account is net begonnen, maar als de president houdt zijn tweet schema, dan iemand gaat, moet de asbak vrij vaak. Het is niet duidelijk wie dat zou zijn — niemand heeft beweerd dat de machine nog — hoewel het heeft de zegel van goedkeuring van het internet koningin van shitty robots. Misschien is het gewoon samensmolten, kunstmatige intelligentie-de identificatie van het internet is een sterke behoefte aan zieke Trump brandwonden, en het bouwen van een apparaat dienovereenkomstig.

De robot maakt ook geen directe reactie op elk van de tweets in de video ‘ s, maar de boodschap lijkt duidelijk. Het feit dat het een robot doet de firestarting impliceert nog meer spot — de maker denkt dat er zo weinig van Trump ‘ s woorden, dat zij het niet eens in hen branden handmatig. Het is het Platonische ideaal van het internet zelf ziek branden: een letterlijk branden, uitgevoerd door de koude, de berekening van de machine.