Vijf Snelle Tips Windows II

0
76

Het eerste artikel van de vijf snelle tips Windows-serie was succesvol genoeg dat maakte de beslissing om te schrijven ander makkelijker voor mij. Deze tips zijn de meeste van de tijd die one-liners die kunnen worden toegepast in een mum van tijd van uw besturingssysteem.

Ik persoonlijk hou van deze tips, want ze kunnen enorm vergroten van de productiviteit door de invoering van eenvoudige methoden om taken te voltooien sneller.

Deze keer hebben we vijf snelle tips voor Windows: ze leggen uit hoe om Snelkoppelingen te maken met Verzenden , het toevoegen van een Run-achtige dialoog in de taakbalk, ppen nieuwe Explorer-vensters openen van meerdere exemplaren van het Register en uit te leggen hoe het hernoemen van meerdere bestanden tegelijk

Laat het me weten als je op de hoogte van tips, zoals deze, ik zou graag over te lezen en uit te proberen op mijn systeem.

1. Verzenden Snelkoppelingen

Als u met de rechtermuisknop op een bestand, selecteert u Verzenden Naar in het menu en houd SHIFT ingedrukt terwijl het kiezen van de bestemming, een snelkoppeling wordt gemaakt op de plaats van bestemming in plaats daarvan.

2. Uitgevoerd in de Taakbalk

U kunt een werkbalk aan de taakbalk die functies meer of minder als het dialoogvenster Uitvoeren in het Menu Start. U kunt dit doen door met de rechtermuisknop op vrije ruimte op de taakbalk en te kiezen voor het Adres van de Werkbalken, menu. De sneltoets Windows-R is nog een tikje sneller in mijn ervaring.

3. Open een nieuw Verkenner-venster

Als u alleen gebruik maken van een explorer-venster / map die u misschien vind je deze tip nuttig. U kunt het openen van een nieuw verkenner-venster door SHIFT ingedrukt te houden bij het openen van een map.

4. Open het Register in meerdere editors

windows registry

U kunt alleen open het Register door zodra de opdracht regedit. Als u wilt om het te openen meer dan eens, te vergelijken met instellingen u kunt bijvoorbeeld starten met de /m parameter. (Windows-R, regedit /m, enter)

5. Hernoemen van meerdere bestanden in een keer

Het is mogelijk om de naam van meerdere bestanden in een keer. Druk de toets Shift voor bestanden die dezelfde naam hebben en CTRL voor verschillende bestandsnamen. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden en selecteer de Naam uit de lijst van opties.