Fix Het programma kan niet worden gestart omdat api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt

0
2102

De Windows-foutbericht “Het programma kan niet worden gestart omdat api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt” kan een frustrerend om op te lossen.

Het foutbericht wordt voorgesteld om het programma opnieuw installeren “Probeer opnieuw installeren van het programma om dit probleem te verhelpen”, maar dit is meestal niet de oplossing die het probleem opgelost.

De volgende gids geeft u informatie over het systeem fouten die kunnen optreden op een Windows-Pc, en hoe dit te verhelpen, zodat de fout niet meer gegooid.

Het programma kan niet worden gestart omdat api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt

program-cant-start-api ms win crt runtime missing

Veel programma ‘s kan gooien het’ kan niet ‘ fout in Windows, waaronder Skype, Adobe Premiere, Adobe, Autodesk, XAMPP, Corel Draw, Microsoft Office, en anderen.

De fout geeft aan dat de Dynamic Link Library api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is niet beschikbaar op de PC. Dit DLL-bestand is een onderdeel van de Microsoft Visual C++ Redistributable, en meestal niet geïnstalleerd naast de software-programma, dat gooit de fout.

Terwijl sommige installateurs kan controleren of de beschikbaarheid van het DLL-bestand of Microsoft Visual C++ Redistributable en installeren als dit ontbreekt, velen niet.

De fout wordt veroorzaakt wanneer de volgende voorwaarden voldaan is:

  1. KB2999226 is niet geïnstalleerd tijdens de installatie van Visual C++ Redistributable.

De oplossing is dus om de installatie van Microsoft Visual C++ Redistributable weer zo dat de api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is geregistreerd op de PC en bruikbare software.

Oorzaak: KB2999226

Dit geldt voor alle ondersteunde client en de server en Windows versies voor Windows 10 en Windows Server 2016.

De Windows-10 Universele CRT is een Windows-onderdeel van het besturingssysteem dat het mogelijk maakt CRT-functionaliteit op de Windows-besturingssysteem. Deze update kan Windows desktop applicaties die afhankelijk zijn van de Windows-10 Universele CRT-release wilt uitvoeren op oudere Windows-besturingssystemen.

Microsoft Visual Studio 2015 ontstaat een afhankelijkheid van de Universele CRT met applicaties die zijn gebouwd met behulp van de Windows-10 Software Development Kit (SDK). U kunt deze update installeren op eerdere Windows-besturingssystemen om deze toepassingen goed te kunnen uitvoeren.

De vaststelling van de fout

Het is aanbevolen dat u volg de gids naar de letter. Terwijl u in staat zijn om bepaalde stappen overslaan, bijvoorbeeld door het installeren van de Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable direct, het is meestal beter om te gaan met voorzichtigheid te werk.

Eerste ding dat je wilt doen is controleren of de Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable is geïnstalleerd op de Windows-PC.

uninstall-microsoft visual c++ 2015 redistributable

  1. Tik op de Windows-toets, typ appwiz.cpl en druk op de Enter-toets. Hiermee opent u de Programma ‘ s en onderdelen in het Configuratiescherm applet.
  2. Blader omlaag op de pagina totdat u de lijst met geïnstalleerde Microsoft Visual C++ Redistributable pakketten. Als je wilt weten waarom er zo veel opnieuw te distribueren codes geïnstalleerd, check dan dit artikel.
  3. Als u Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable in de lijst, klik met de rechtermuisknop op en selecteer de optie voor verwijderen. Het is mogelijk dat u een 64-bits (x64) en een 32-bits (x86) versie van het herdistribueerbare, en dat je nodig hebt te verwijderen.

Opmerking: Een ontbrekende Microsoft Visual C++ 2017 Redistributable de oorzaak van kan zijn. Ik stel voor dat u probeert te verwijderen van de 2015 Redistributable eerste om te zien of het probleem is opgelost na het opnieuw installeren. Als dit niet gebeurt, wilt u misschien om het proces te herhalen met 2017 worden gedistribueerd.

Als u fouten krijgt, bijvoorbeeld dat Windows niet kan verwijderen van de Microsoft Visual C++ Redistributable, dan kunt u gebruik wilt maken van programma ‘ s zoals Revo Uninstaller geforceerd verwijderen van restjes.

Ik raden dat u een reservekopie maakt van uw Windows-partitie eerst voordat je dat doet, zoals dingen kunnen breken.

Zodra dat is gedaan, hopelijk zonder fouten, kunt u controleren op Updates voor Windows updates. Deze stap is niet altijd nodig, en sommige gebruikers niet wilt uitvoeren van Windows-Updates, omdat ze een update van hun Windows machines op een andere manier.

  1. Tik op de Windows-toets, typ Windows Update en druk op de Enter-toets op het toetsenbord. Hiermee opent u de Windows Update-interface.
  2. Windows kan het uitvoeren van een controle automatisch wordt uitgevoerd, of wanneer u klikt op de knop controleren op updates.
  3. Volg de instructies voor het installeren van updates.

Laatste maar niet de minste, moet u de installatie van Microsoft Visual C++ Redistributable weer op de Windows machine.

  1. Bezoek de website van Microsoft Downloaden download de 32-bits en/of de 64-bits versie van Microsoft Visual C++ 2015 worden gedistribueerd.
  2. Bezoek de Visual Studio-website voor het downloaden van de 32-bits en/of de 64-bits versie van Microsoft Visual C++ Redistributable voor Visual Studio 2017.
  3. Het uitvoeren van de installateurs toevoegen van de software op de Windows PC.

Als u probeert om het programma te laden die gooide de fout “Het programma kan niet worden gestart omdat api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt” daarna moet u merkt dat het programma wordt opgestart boete en zonder het gooien van die foutmelding.