QuickViewer is een ultra-fast Windows image viewer

0
157

QuickViewer is een ultra-fast image viewer voor Microsoft Windows-apparatuur die is ontworpen vanaf de grond opgebouwd voor snelheid.

Viewers zijn een dubbeltje een dozijn op Windows; er zijn genoeg om uit te kiezen, zoals de uitstekende FastPictureViewer, FastStone Image Viewer, HoneyView of XnView — alle verschillen als het gaat om prestaties, ondersteunde indelingen en functionaliteit.

Als de snelheid is wat u nodig heeft het meest, dan mag je wilt nemen QuickViewer voor een proefrit, als het levert die meer dan andere image viewer.

QuickViewer

quickviewer image viewer windows

QuickViewer is een draagbaar programma voor 32-bits en 64-bits versies van Microsoft Windows. U kunt het programma direct na downloaden en uitpakken van het archief.

Zo ver als ondersteuning betreft; QuickViewer ondersteunt de volgende formaten bmp/png – /jpeg – /dds/webp/ico/tga/tiff/gif, het archief formaten zip/7z/rar/cbr/cbz, en verschillende RAW-digitale camera-afbeeldingen zoals crw, cr2, nef, arw, en dng.

Het programma ondersteunt drie belangrijkste opties voor het laden als het gaat om afbeeldingen:

  1. Slepen en neerzetten van de beelden of mappen op de interface.
  2. Gebruik het menu bestand om te laden van een map.
  3. Laden archieven die afbeeldingen bevatten.

Ongeacht wat je doet afbeeldingen te laden, QuickViewer laadt het eerste beeld snel en zonder vertraging. U kunt ook het muiswiel gebruiken, het toetsenbord of de pictogrammen van het programma te bladeren door afbeeldingen zonder merkbare vertraging.

Om dit te testen met grotere afbeeldingen, laadde ik een map met meer dan 250 foto ‘ s met een resolutie van 4608×3456 in QuickViewer. De meeste andere foto-editors, een lichte vertraging, maar soms als ik blader door de afbeeldingen snel, niet zo in QuickViewer afbeeldingen geladen fijn zodra ik bladerde naar de volgende of vorige afbeelding.

U kunt de muis gebruiken, knoppen op de werkbalk of het toetsenbord snelkoppelingen om te navigeren in de image map die is geladen in het programma.

Toetsenbord ondersteuning is uitstekend, en het programma zelfs schepen met een eigen KeyConfig hulpprogramma voor het toevoegen van nieuwe sneltoetsen of bestaande te wijzigen.

QuickViewer Functionaliteit

quickviewer

Tijdens het bekijken van afbeeldingen is een van de sterke eigenschappen, waarschijnlijk de sterkste, van de QuickViewer, het heeft meer te bieden dan dat.

U kunt in-en uitzoomen en roteren van afbeeldingen in te laden in de modus volledig scherm, naar het klembord kopiëren, verwijderen of bookmark beelden.

Een optie voor het weergeven van een afbeelding EXIF informatie worden verstrekt, en dus is het een optie om deze te openen in de Verkenner.

De viewer voor afbeeldingen ondersteunt verspreid bekijken die helpt bij het lezen van comics en manga door de weergave van twee pagina ‘ s naast elkaar in plaats van slechts één.

Een interessante feature is de mogelijkheid tot het maken van catalogi. Een catalogus is een verzameling van mappen die afbeeldingen bevatten. Het werkt op dezelfde manier als hoe bibliotheken werken op Windows: hij verzamelt bestanden vanaf meerdere locaties om ze allemaal in één catalogus.

Maar een catalogus doet meer dan dat. Het scant de beelden, maakt tags voor elke, en biedt u met een zoekmachine die in de buurt van instant zelfs als u hebt toegevoegd een enorme lijst van mappen of archief met beelden van de toepassing.

QuickViewer schepen zonder opties pagina. Elke functie is geconfigureerd rechtstreeks in de interface. De interface zelf is zeer configureerbaar. U kunt werkbalken verbergen bijvoorbeeld, als u hen niet verlangen om meer ruimte voor de weergave van afbeeldingen.

Terwijl dat werkt meestal goed, je kan merken dat sommige customization opties ontbreken. Er is bijvoorbeeld geen optie voor het configureren van de diavoorstelling op enigerlei wijze, bijvoorbeeld door het veranderen van het interval.

Uitspraak

QuickViewer is een zeer snelle en beeld presentatieprogramma voor Windows; misschien is de snelste is er op de dag van vandaag. Het is draagbaar, die regelmatig wordt bijgewerkt door de auteur, en open source op de top van dat alles.

Nu U: Die image viewer gebruik je, en waarom?