C64 Mini Retro-system med spil annonceret

0
86

C64 Mini er en ny alt-i-en retro-system, at selskabet Retro Games Limited har planer om at frigive i 2018 til markedet.

Retro konsoller og-systemer synes at være i høj efterspørgsel i denne tid og alder. Nintendo ‘ s to retro konsoller, Mini-NES og SNES-Mini, er i høj efterspørgsel og udsolgte næsten hvor som helst.

Men Nintendo er ikke det eneste selskab, der udgiver retro konsoller. En ny Atari konsol vil komme ud senere (Mike vil udgive en artikel om, at snart det kører Linux), og nu er der C64 Mini, som blev annonceret for nylig.

C64 Mini

C64 mini

Pakken omfatter en replica af den originale Commodore C64 (50% af den oprindelige størrelse), en HDMI-udgang til at forbinde enheden til moderne tv-apparater og skærme, en klassisk stil, joystick, der ligner lidt Konkurrence Pro joystick af de gamle og 64 bygge-spil.

C64 er efterlignet af systemet, kommer med et save game funktion, og to USB-porte, som du kan tilslutte et tastatur i, eller tilføje en anden joysticket for to player spil.

Så vidt spil er bekymret, de følgende spil er inkluderet i pakken:

AlleyKat, Anarki, Armalyte: Konkurrence Udgave, Hævner, Kamp-Dalen, Bounder, Californien, Spil, chips Challenge, Confuzion, Kosmiske Causeway: Pionér II, Skabninger, Cyberdyne Kriger, Cybernoid II: Den Hævn, Cybernoid: Kampene Maskine, Deflektor, Alle er En Wally, Firelord, Gribbly Dag Ud, Hawkeye, Heartland, Herobotix, Motorvej Støder på, Hunter ‘ s Moon,
Hysteri, Umulig Mission, Umulig Mission II, Insekter I Rummet, Mega-Apokalypse, Mission A. D, Monty Muldvarp, Monty on the Run, Nebulus, Dødsrige, Nobby den Aardvark, Knudepunkter I Yesod, Paradroid, Pitstop II, Rana Rama, Robin Af Træ, Rubicon, Crazy Skate, Skool Daze, Slayer, Snare, Speedball,
Speedball II: Brutal Deluxe, Spindizzy, Star Poter, Stål, Stormlord, Street Sport Baseball, Summer Games II, Super Cyklus, Tempel Apshai Trilogi, Arc I Yesod, Ting Tilbage, Ting på en Fjeder, Pioner, Uchi Mata, Uridium, Der Vover Vinder II, Winter Games, World Games, Zynaps.

Reklame

Pakken indeholder nogle af all-time favoritter, såsom Speedball II, Uridium, Vinter Spil Paradroid, Umulig Mission, og Hawkeye.

Selskabet har planer om at frigive C64 Mini med hjælp af distribution partner Koch Media i begyndelsen af 2018 til €79.99, $69.99, £69.99.

Læs også: Lucas Skak: spille og træne skak

Retro Spil meddelte, at det har planer om at frigive en fuld størrelse version samt i 2018. Mens det ikke lykkedes at nævne eksplicit, hvad det betyder, at det sandsynligvis betyder, at du får den samme pakke, men med en C64 system, der har den oprindelige størrelse i stedet for 50% af C64 Mini.

Spillet pakke, der primært fokuserer på handlingen, men også på multi-player sjovt spil som Californien Spil er også medtaget i prospektet.

Mens udvælgelse er ganske god, den mangler nogle af de højest ratede spil af alle tid til Commodore C64. Vil du have nogle eksempler?

 • Airborne Ranger
 • Arkanoid
 • Barbarian
 • Bard ‘ s Tale
 • Boulder Dash
 • Bubble Bobble
 • Commando
 • Defender of the Crown
 • Elite
 • Ghost & Goblins
 • Great Giana Sisters
 • Green Beret
 • Katakis
 • Sidste Ninja 2
 • Little Computer People
 • Maniac Mansion
 • Kaos i Monster Land
 • MicroProse Soccer
 • Neuromantiker
 • Pirater!
 • Pool of Radiance (og andre SSI spil)
 • Rainbow Øer
 • Samurai Kriger
 • Skate or Die
 • Turrican II
 • Ultimative IV: Quest for Avatar
 • Hvem Vover Vinder
 • Wizball
 • Zac McKracken and the Alien Mindbenders

Afsluttende Ord

C64 Mini er en velkommen tilføjelse til retro genoplivning, som vi ser lige nu. Systemet vil appellere mest til gamere, der voksede op med C64, og nogle, der gerne vil få mulighed for at spille spil udgivet i systemet.

Mens du kan købe originale C64-systemer på eBay og andre markedspladser, til samme pris, er disse ikke kommer med HDMI og vil ikke være så let at bruge som du har brug for til at skrive kommandoer til at køre spil for eksempel.

Så igen, kan du få den fulde pakke, som betyder, at du ikke er begrænset til 64-spil, der kommer med C64 Mini.

Nu kan Du: Er du interesseret i C64 Mini?