Equifax: Een extra 2,5 M Amerikanen beïnvloed door de niet-nakoming

0
46

Nul

equifax.jpg

Credit rating agency Equifax getroffen was door de moeder van alle hacks. Zoveel 143 miljoen consumenten, meestal Amerikanen, maar sommige BRITSE en Canadese ingezetenen — waren aangetast door een schending van de beveiliging, waarbij de zeer gevoelige en persoonlijke informatie. Niet achter te blijven, het bedrijf grabbelde de incidenten en de sanering inspanning. De support-website zag eruit als een phishing-site, De data breach controle-instrument niet werkt, en het bedrijf werd gedwongen te trekken van een clausule van de site die effectief worden voorkomen gedupeerde klanten van het bedrijf aanklagen.

Equifax, zegt een extra 2,5 miljoen Amerikanen werden beïnvloed door de massale inbreuk op gegevens gepubliceerd in de laatste maand, waardoor het totaal van 143 miljoen tot 145,5 miljoen.

Bovendien, de kredietwaardigheid en de rapportering bedrijf meldt dat de 8.000 Canadese consumenten werden beïnvloed. In eerste instantie, Equifax zei zoveel als 100.000 Canadese burgers kunnen zijn beïnvloed door de overtreding, maar het bedrijf zei maandag dat dit aantal “was voorlopig en niet uitgekomen.”

De nieuwe cijfers komen uit een gesloten forensisch onderzoek uitgevoerd door de cybersecurity bedrijf Madiant.

“Mandiant niet identificeren van een bewijs van aanvullende of nieuwe aanvaller activiteit of elke toegang tot nieuwe databases of tabellen,” Equifax zei in een persbericht. “In plaats daarvan, deze extra bevolking van de consumenten werd bevestigd tijdens Mandiant de voltooiing van de resterende onderzoekende taken en procedures voor kwaliteitsborging ingebouwd in het onderzoeksproces.”

Mandiant ook zei, er is geen bewijs van de aanvallers toegankelijk databases buiten de VS.

Equifax eerder gemeld dat, in aanvulling op de Amerikaanse en Canadese consumenten beïnvloed, ongeveer 400.000 consumenten in het verenigd koninkrijk kunnen zijn beïnvloed. Het forensisch onderzoek in verband met consumenten in het verenigd koninkrijk is voltooid, aldus het bedrijf vandaag. Echter, de resultaten worden nog steeds geanalyseerd en Equifax is nog steeds actief in de gesprekken met de toezichthouders in het Verenigd Koninkrijk met betrekking tot de omvang van het bedrijf en de consument meldingen.”

Equifax genomen heeft ernstige kritiek voor het gestuntel van haar reactie op de schending van de beveiliging. In de maandag-update, het bedrijf zei dat het sturen van schriftelijke mededelingen aan alle van de nieuwe potentieel beïnvloed Amerikanen. De functie op haar website dat ONS helpt consumenten bepalen of ze werden beïnvloed zal worden bijgewerkt naar aanleiding van de extra potentieel beïnvloed consumenten niet later dan 8 oktober.

“Ik wil mijn excuses aanbieden nogmaals iedereen beïnvloed consumenten,” de nieuwe interim-CEO, Paulino do Rego Barros, Jr., zei in een verklaring. “Als deze belangrijke fase van ons werk is nu voltooid, nemen we wederom een groot aantal stappen om te beoordelen en verbeteren van onze cybersecurity praktijken. Daarnaast blijven We werken nauw samen met onze interne team en externe adviseurs te implementeren en versnellen de veiligheid op lange termijn verbeteringen.”

Barros nam als CEO vorige week, na Equifax voorzitter en chief executive Richard Smith is afgetreden.

Verwante dekking:

De B2B schending trifecta: Equifax, SEC en Deloitte Equifax chief executive stappen omlaag na massale schending van de beveiliging Equifax les: Het is tijd voor strengere regels, wetgeving, boetes ter bestrijding van inbreuken

0