Oracle expanderar mobile cloud-portfölj med ny teknik chatbot

0
71

Noll

chatbotlogo.png
(Bild: Oracle)

Oracle på måndagen meddelade en utbyggnad av det mobila molnet portfölj med nya chatbot kapacitet.

Oracle först introducerade sin intelligenta chatbot plattform för ett år sedan som ett sätt för företag att bygga robotar att ansluta med deras affärssystem, och för att hjälpa företag att ansluta sig till konsumenterna.

Tech jätten är pitching denna utökade chatbot teknik på ungefär samma sätt: En användarvänlig plattform som integreras i befintliga affärssystem för att hjälpa företag att automatisera samtal med kunderna i stor skala.

Drivs av behandling av naturligt språk, Oracle sagt sitt senaste intelligent bot systemet tåg algoritmer för att bättre förstå en persons avsikt när de interagerar med en chatbot.

Samtidigt har efterfrågan är låg-kod bot builder verktyg som gör det möjligt för utvecklare att testa och driftsätta robotar med hjälp av en tillgänglig lifecycle management kapacitet. Utvecklare kan också utnyttja realtid kontrollerar att testa bot dialog, och även åtkomst till analytics för bot antagande, användning och prestanda.

Robotar kan stödja samspelet över en uppsjö av kommunikationskanaler, inklusive Facebook Messenger, Kik, Skype och Slack, såväl som digital voice assistenter från Amazon och Google. Dessutom, sade Oracle bot plattform ger infödda och JavaScript SDK för att förlänga mobil-och webb-baserade applikationer med chatt och röstkapacitet via Apple, Google eller Microsoft.

Ytterligare funktioner Oracle: s förnyade Mobile Cloud Enterprise inkluderar:

Tillgång till data som möjliggör för företag att identifiera områden av friktion, tratt trafik och analysera användare vägar.Robotar mänsklig hand-offs som kommer side-rutt chatbot interaktioner för att en människa eller ett externt system när det behövs. Flexibilitet för utvecklare att välja kanaler, dialog-flöde design, back-end-integration, modell urval och affärslogik kontroll

TIDIGARE OCH RELATERADE TÄCKNING

Oracle lanserar nästa generations plattform för SPARC

Oracle hävdar att det kan leverera kryptering och hash två gånger snabbare än Intels x86-plattformen.

Oracle toppar Q1 uppskattningar

Oracle cloud verksamhet, inklusive infrastruktur som en tjänst, kom att $1.5 miljarder, en ökning med 51 procent.

Oracle föreslår produktion, distribution förändringar till Java SE

Tillsammans med en ny föreslagen modell release, de förändringar som är utformade för att stödja moln-driven utvecklare behov.

0