Hoe vertraging van de Windows-10 Vallen Makers Update

0
161

Microsoft laat de Herfst Makers Update voor het Windows-10-besturingssysteem op 17 oktober 2017. De uitrol van de update begint op het moment, maar het kan maanden duren voordat de update wordt aangeboden aan alle apparaten die draaien op een oudere versie van Windows 10.

Admins kunnen downloaden van de update handmatig, hetzij via Windows Update, door het downloaden van een update tool van Microsoft, of door het downloaden van ISO images.

Terwijl sommige gebruikers willen downloaden en installeren van de Val Makers Update meteen op de release, anderen willen aan de vertraging van de installatie van de update. Misschien omdat de aanvullende testen nodig zijn voordat de implementatie, of om te wachten en te zien hoe de update is waargenomen en indien de gebruikers die de installatie voor het melden grote problemen.

Hoe vertraging van de Windows-10 Vallen Makers Update

De opties die je tot je beschikking hebt tot vertraging in het Windows-10 Vallen Makers Update is grotendeels afhankelijk van de Windows-10 editie.

Professionele versies van Windows 10, Windows 10 Pro en Enterprise bijvoorbeeld, komen met opties voor het uitstellen van de update. Deze optie is niet beschikbaar in de Home-edities van Windows 10.

Het uitstellen van de upgrade (Pro -, Enterprise-en Onderwijs)

Professional editions van Windows 10 komen met opties voor het uitstellen van de updates. Dit kan worden ingesteld in de Instellingen van de toepassing of door middel van beleid.

Met Behulp Van Groepsbeleid

group policy defer fall creators update

Aan de slag, open de groepsbeleid-Editor op de volgende manier:

  1. Tik op de Windows-toets, typ gpedit.msc, en druk op de Enter-toets.

Navigeer naar de volgende map: Computer Configuration > Administrative Templates > Windows-Onderdelen > Windows Update > het Uitstellen van Windows-Updates

Dubbel-klik op “Selecteren wanneer de Functie-Updates ontvangen” om het beleid van de instelling. Eerste ding dat u hoeft te doen is het beleid in op ingeschakeld. Hiermee activeert u de opties die beschikbaar zijn.

U hebt twee opties voor het uitstellen van de update:

  • Het uitstellen van de update Functie voor maximaal 365 dagen.
  • Pauze Functie-updates voor maximaal 35 dagen.

Let erop dat Microsoft niet het gebruik van de termen Current-Tak en de Huidige Vestiging voor Bedrijf meer, maar gebruikt de term Semi-Jaarlijkse Kanaal.

Met elke Semi-Jaarlijkse Channel release, we beginnen met de implementatie meteen naar gerichte consumenten apparaten en geleidelijk opvoeren naar volledige implementatie op basis van de bevindingen die we ontvangen.

Het gebruik van de applicatie Instellingen

defer updates settings

De zeer dezelfde opties die je kunt vinden in het beleid zijn ook beschikbaar in de toepassing Instellingen. Tik op de Windows-ik open de app Instellingen en ga naar Update En Beveiliging > Geavanceerde Opties.

Lees ook: Windows-10 KB3216755: Belangrijke correcties, Update-Catalogus exclusief

Je kan het uitstellen van de update functie voor de duur van 365 dagen op de pagina, of het inschakelen van de pauze-updates instellen in plaats van te blokkeren updates voor 35 dagen. Let op: u kunt gebruik maken van de pauze-functie slechts één keer. Windows 10 vereist dat de updates geïnstalleerd voordat u kunt gebruik maken van de pauze-functie updates weer.

Het uitstellen van de upgrade (alle edities)

metered connection

Windows-10 Home systemen worden geleverd zonder opties om het uitstellen updates functionaliteit. Een van de dingen die Huis gebruikers kunnen doen om het type verbinding te gemeten. Dit blokkeert de meeste updates worden geïnstalleerd op het apparaat.

Hoe u dat doet hangt af van het feit of u een Ethernet-of Wi-Fi Internet verbinding.

  • Ethernet: Gebruik Windows-ik open de applicatie Instellingen. Selecteer Op Netwerk & Internet > Ethernet. Selecteer de actieve Ethernet-verbinding op de pagina, en het inschakelen van de “instellen als verbinding met datalimiet” optie op de pagina die wordt geopend.
  • Wi-Fi: Gebruik Windows-ik open de applicatie Instellingen. Ga naar Netwerk En Internet > Wi-Fi. Selecteer de Wi-Fi-verbinding actief is, en het inschakelen van de “instellen als verbinding met datalimiet” optie op de pagina die wordt geopend.

Nu Lees: Verwijderd en verouderde functies in de Herfst Makers Update.