De overheid breed SAP deal verwacht om HET op te slaan munt

0
33

Nul

De federale regering heeft aangekondigd een nieuwe regering-brede overeenstemming met ERP-gigant SAP, verwacht sla HET op kosten en vereenvoudiging van het inkoopproces.

Onmiddellijk van kracht voor nieuwe en bestaande SAP-contracten, Adjunct-Minister voor Digitale Transformatie Angus Taylor zei dat de nieuwe overeenkomst zal maximaliseren van de waarde van de overheid te besteden aan een algemeen gebruikt door “leveraging vraag over agentschappen te bereiken prijsverlagingen”.

“De SAP overeenkomst levert besparingen door minder duplicatie en administratieve lasten voor de afdelingen,” een verklaring van Taylor zei. “De overheid is het rijden moeilijk om de kosten te reduceren, zodat zij kunnen investeren in nieuwe innovatieve oplossingen. We weten dat een gecoördineerde aanpak van de ICT-inkoop werkt.”

Taylor zei dat de overeenkomst is niet ontworpen om het mandaat van het gebruik van SAP boven andere leveranciers.

SAP Australië weigerde commentaar te geven op de voorwaarden van de nieuwe regeling.

De aankondiging volgt op een steenworp van Taylor opent HET contract toegang tot de kleinere spelers in de markt.

“We hebben gedaan het werk te raadplegen over de overheid en een aantal grote IT-leveranciers om ervoor te zorgen hebben we de reële en transparante regelingen,” Taylor opgemerkt op vrijdag.

De assistent-minister vertelde de journalisten terug in Maart van dat de “grote bureaucratische beest” bekend als de Australische regering was van plan om te veranderen de manier waarop het afgenomen producten en diensten, en zou beginnen met het bevrijden van de innovatie-verstikkende service provider panelen als een manier om het te doen.

De regering in augustus vervolgens afgetopt IT-contracten met een maximum waarde van AU$100 miljoen voor een periode van drie jaar in een poging om kleine en middelgrote ondernemingen (Kmo ‘ s) de kans te bieden voor kleinere onderdelen van grote projecten.

De overheid gevorkte uit AU$6,5 miljard euro over HET afgelopen boekjaar, met ongeveer 30 procent gaat naar Kmo ‘ s.

Taylor wil verhogen dat het aandeel van 40 procent in de komende 12 maanden — die zou hebben bijgedragen tot een extra AU$650 miljoen in FY17, voor een nieuwe totaal dat waard zou zijn geweest AU$2,6 miljard voor de kleinere spelers in het afgelopen jaar.

SAP-producten en-diensten worden momenteel gebruikt voor het afleveren van de interne bedrijfsprocessen van de overheid, waaronder ook software, licenties, cloud-abonnement, en ondersteuning voor human resources en financieel management systemen.

Eerder dit jaar, de Australian government Department of Human Services (DHS) ondertekend met SAP Australië te helpen vooruitgang te ontwerpen voor het Welzijn van de Betaling van de Infrastructuur Transformatie (WPIT) Programma dat bezig is te transformeren Australië, op 30-jarige betaling systeem, momenteel verantwoordelijk voor de verwerking van meer dan AU$100 miljard in Centrelink betalingen per jaar.

De AU$3.4 miljoen overeenkomst zie de leverancier van de software werken met DHS op het verrichten van voorbereidende planning en het ontwerp van het werk tot 19 Mei 2017.

Het is de verwachting dat SAP een grote rol speelt in de WPIT project, nadat het bedrijf werd aangekondigd als de afdeling de software van de leverancier van de keuze voor de vernieuwing van het stelsel toen het ging om een tender in augustus vorig jaar.

Op het moment van het DHS zei dat het nog aan te melden met SAP-hoewel het contract onderhandelingen reeds aan de gang waren. DHS dan zei in November was het al werkt zeer nauw samen met SAP op wat wordt het co-ontwerpen en bouwen van een social protection suite.

Voor 2016, de lokale tak van SAP boekte een netto verlies na belastingen van AU$22,5 miljoen, een daling van de AU$18,4 miljoen na belastingen, een verlies een jaar eerder.

Cloud en software-gerelateerde omzet toegeschreven aan SAP Australië bedroeg AU$557.7 miljoen voor de periode van 12 maanden, terwijl de omzet van services is opgenomen als AU$343.6 miljoen.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Unisys breidt multimillion-dollar-Australische Grens Bescherming van de overeenkomst

Onder de verlenging van zijn contract, Unisys zullen doorgaan met het leveren van managed service desk-en end-user computing-diensten aan het Ministerie van Immigratie en de Bescherming van de Grens tot juni 2021.

De australische overheid besteed AU$364m over voordelige Microsoft licensing-in 2013-16

Microsoft licentie besteden heeft geopenbaard als de Commonwealth zoekt leveranciers voor een voordelige Microsoft licensing-paneel vernieuwen.

DTA neemt de verantwoordelijkheid voor de overheid data-driven platforms

De verantwoordelijkheid voor de regering van de gegevens.gov.au en NationalMap platforms is verplaatst naar de Digitale Transformatie Agentschap.

0