Cloudflare snaps upp Neumob att öka mobila app hastigheter

0
39

Noll

Cloudflare har förvärvat Neumob i en affär för att skynda på app begär flöda genom företagets nätverk.

screen-shot-2017-11-13-at-09-10-24.jpg

På tisdag, Cloudflare sade att knäppa upp Neumob, en mobil accelerator för program, kommer att tillåta företag för att ge förbättrad end-to-end-optimering mellan stationära och mobila, utan avbrott eller hastighet förlust baserat på den enhet som används.

De finansiella villkoren för affären offentliggörs inte.

Men enligt villkoren i avtalet, Neumob kommer inte längre att betjäna kunder självständigt och anställda kommer att gå med Cloudflare laget.

Förvärvet kan bana väg framåt för Cloudflare på den mobila marknaden. Företaget vänder sig för över 10 biljoner nätverk förfrågningar per månad på nätet, vilket är nästan 10 procent av alla Internet-förfrågningar för mer än 2,5 miljarder människor världen över, och med tillägg av Neumob teknik och kodning, app nätverk hastighet kan ökas från 30 till 300 procent.

Enligt företaget, buyout – “markerar den sista kilometern i anslutning till företaget så Cloudflare sträcker sig alla sina fördelar att mobil” och Cloudflare kommer nu att kunna erbjuda ett end-to-end-optimering “från telefonen till ursprungsservern och tillbaka.”

Sunnyvale, Kalifornien.-baserat Neumob utvecklar tekniken inte bara för att öka app hastigheter, men också för att minska app-fel och tidsgränser med upp till 90 procent.

Företaget, som inbringade en summa av $10,9 miljoner i en uppsättning av den senaste tidens finansieringsrundor, som också säger att den inbäddade koden kan också minska användningen av bandbredd och data avgifter.

Video streaming, till exempel, kan vara en stor kostnad för roaming resenärer och kan också allvarligt bromsa tillgång till nätverk och surfa. Den Neumob förvärv kan bidra till att minska dessa problem och bygga på Cloudflare nya Strömma video hosting service, som är avsedd att “fixa både det tekniska och affärsmässiga frågor som har plågat video streaming marknaden hittills.”

“Cloudflare affärsidé är att hjälpa till att bygga ett bättre Internet-vi menar att bokstavligen,” säger Matthew Prince, en av grundarna och VD för Cloudflare. “Med Neumob, vi är nu i stånd att nå den sista kilometern av anslutning och ger den snabbaste och mest säkra upplevelse som möjligt för användarna överallt, på varje enhet.”

Förra året, Cloudflare förvärvade Ivriga, en mobil-app-och webbutveckling plattform för webbplatsen operatörerna att installera verktyg och tredje part plugins.

Tidigare och relaterade täckning

CloudFlare tacklingar okrypterade internet med nya funktioner

Företaget säger att det inte längre någon ursäkt för att kvarstå som okrypterad på nätet.

Cloudflare lanserar Strömma video service

Som namnet antyder, Ström är en tjänst för hosting och strömmande video på nätet.

Hackare kapa Coinhive cryptocurrency miner genom ett gammalt lösenord

Ännu en lektion i hur man inte för att säkra ditt nätverk.

Relaterade Ämnen:

Säkerhet

Smartphones

Mobila OS

Hårdvara

Recensioner

0