Dell EMC-high-performance computing buntar som syftar till att AI, djupt lärande

0
27

Noll

Dell EMC lanserat en serie av högpresterande system som är konstruerade för lärande, djupt lärande och big data.

På SC17, en high-performance computing konferens där lärande är en stor tema, Dell EMC beskrivs följande:

System som syftar till att smälta high performance computing and data analytics för vanliga företag. Dessa system är utformade för att upptäcka bedrägerier, bildbehandling, ekonomisk analys och personlig medicin.En Dell EMC PowerEdge C4140 server med två Intel Xeon Skalbar Processorer och fyra Nvidia Tesla Gpu. Servern är inriktad på industrier, såsom vetenskapliga imaging, olja och gas, och finansiella tjänster.Dell EMC-Maskin och Djupt Lärande Buntar, en portfölj av system för ansiktsigenkänning, tumör diagnos och beteendemässiga analytics i detaljhandeln. Dessa buntar inkluderar Dell EMC PowerEdge C4140 servrar och stöd för Nvidia Tesla V100 GPU-acceleratorer.

dell-business-ready-bundles.png
dell-emc-machine-and-deep-learning-reference.png

Relaterade Ämnen:

Big Data Analytics

Digital Omvandling

CXO

Sakernas Internet

Innovation

Affärssystem

0