Dreamforce 2017: 4 nästa steg för Salesforce Einstein

0
39

Noll

Einstein Observatory

Till Salesforce-kund Bill Hoffman, chef analytics officer vid Minneapolis-baserade Bank, “Ett” i “AI” som handlar om “augmented” intelligens, eftersom, som han sade i en keynote vid veckans Dreamforce event i San Francisco, “det är inget konstgjort om det.”

OSS Bank har använt Salesforce Einstein funktioner inklusive Automatisk Lead Scoring och Einstein Analytics (tidigare känd som Våg) för kund avgång analys och insatser för medlemsvård. Det är också med hjälp av Einsteins Upptäckt (tidigare BeyondCore) för att bättre förstå kundernas beteende och cross-sell möjligheter. Banken räknar med att rulla ut Einstein kapacitet till mer än 2 000 av sina kunder, vänd finansiella rådgivare i hela företaget i hopp om att “personlig service på skalan” och “skapa en differentierad kundens upplevelse,” Hoffman säger.

Anpassar i stor skala är just tanken bakom två “myEinstein” kapacitet meddelade på Dreamforce. Också meddelade var två Einstein Analytics kapacitet. Alla fyra kapacitet kommer att portföljen nästa år. Här är vad de lovar att göra för din verksamhet.

Relaterade Ämnen:

Salesforce.kom

Digital Omvandling

CXO

Sakernas Internet

Innovation

Affärssystem

0