Microsoft förbereder förhandsvisning av Skype Professionella verktyg för online-centrerad små företag

0
32

Noll

Microsoft är iordningställande av en ny variant ot Skype som riktar sig till små företag online.

skypeprofessional.jpg
Kredit: Microsoft

Skype Professionell, en preview som Microsoft kommer att göra tillgängliga “snart” för OSS användare, till att börja, är en ny typ av Skype-konto. Det gör det möjligt för användare att marknadsföra sina varumärken, schema sessioner, få betalt, spara anteckningar på kunder och mer från en enda tjänst.

I deras 13 November blogginlägg om det kommande Skype för Professionell service, Microsoft tjänstemän inte närmare in på vad branding, time management, betalning och andra liknande verktyg som kommer att vara en del av paketet kommer att vara. Min gissning är att de är i samma small-business-verktyg som Microsoft erbjuder för närvarande som en del av dess olika Office 365-planer, till exempel Listor, Fakturering, Bokningar, Outlook Customer Manager, etc. Jag har en fråga i Microsoft om detta.

Skype Professionella konto kommer att vara gratis, men det är inte klart om att användarna kommer att behöva för att prenumerera på en betald Office 365-konto för att dra full nytta av alla integrerade företagstjänster. Jag har också bett Microsoft om det. (Inga ord tillbaka ännu.)

De typer av kunder Microsoft siktar på med det här nya paketet är de som bedriver sin verksamhet online. Exempel är bland annat de som ingår i online-utbildning (språk, musik), wellness (näring, yoga, coaching (liv/karriär coach), tele-hälsa (psykologi), business consulting, juridiska och finansiella tjänster, fastigheter, resor och nöjen.

Microsoft är allt positionering dess Skype konsumenternas tjänst som mer av en Snapchat konkurrent än något företag kunder skulle använda. Microsoft är också i de tidiga stadierna av att ersätta Skype för Företag med Microsoft Team. Denna nya Skype Professionella konto verkar vara för små/medelstora företag (SMB) för användare som vill ha något mer professionell än Skype konsumenten, men inte hittar Lag för att vara den bästa lösningen för deras företag.

USA-baserade användare kan ansöka om en chans för en av de platserna är begränsade i den kommande förhandsgranska genom att fylla i ett formulär på Microsofts Skype Professionell sida.

Relaterade Ämnen:

Microsoft

Digital Omvandling

Datacenter

CXO

Innovation

Förvaring

0