Samsung Belöningar expanderar till Butiken Samsung app mitt i fortsatt tillväxt

0
58

Noll

Mot slutet av 2016, Samsung lanserade Samsung Belöningar. Plattformen var först utformade för att uppmuntra sedan belöna Galaxy-enhet ägarna att använda Samsung Betalar. Olika kampanjer som tilldelas användare för transaktioner under vissa tider eller datum, antingen med kontanter eller Samsung Rewards-poäng.

Se också

Galaxy Note 8 granskning: Den symbol för ett företag-för det första smartphone

Varför Samsung ‘ s Not 8 fick mig att dumpa min S8 Plus

Video: Galaxy Note 8 möter hård konkurrens

10 skäl till varför det är den bästa smartphone för företag

10 bästa smartphones: så Här kommer Galaxy Note 8 leden

Ett år senare, Samsung Belöningar är nu integrerad i Samsung Bixby, Samsung Hälsa, och Samsung Internet, företagets Android-webbläsaren. Användare kan tjäna poäng genom att slutföra uppgifter i Bixby, eller spårning hälsa och surfar på webben.

De punkter som användaren tjänar kan sedan omvandlas till pengar, sätta på en digital Samsung Belöningar kreditkort för att använda med Samsung Betalar. Andra alternativ är att köpa presentkort, utbyta poäng för en Samsung-produkt, eller att ange Omedelbar Vinna tävlingar för att vinna saker som en resa till Universal Studios.

Den gamification av Samsung: s tjänster – givande för användare med poäng för att fortsätta använda tjänsten, har arbetat för företaget. Enligt Samsung vice president och general manager för tjänster på Samsung Electronics Amerika, Nana Murugesan, Samsung Belöningar har haft en 25-procentig tillväxt varje månad har det varit tillgängliga. I första veckan av November ensam, Samsung Belöningar såg 1 miljon nya användare.

samsung-pay.png

Med start på tisdag, November 14, Samsung Belöningar kommer också att arbeta med Samsung Shop, företagets mobila shopping-app. Ledande i semesterperioden, företaget kommer också att lägga till Samsung Belöningar till Samsung.com. En shopper kan logga in i hans eller hennes Samsung-konto och tjäna poäng för varje köp.

Samsung har också nyligen meddelat lanseringen av en Samsung Belöningar application program interface (API) för tredjeparts-utvecklare att integrera med tjänsten. En sådan integration bolaget räknar med att lansera snart är Bättre Inteckning. Via appen, kan användare söka inteckning eller refinansiering en inteckning och kommer att tjäna Samsung Rewards-poäng under hela processen vid särskilda milstolpar. Till exempel, att få godkänt eller låsning i en ekonomi priser kommer att utlösa en belöning genom Samsung.

För att fira den första födelsedagen för Samsung Belöningar, kommer bolaget att ge bort 1 miljon vinster genom omedelbar vinna tävlingar.

Relaterade Ämnen:

Mobila OS

Rörlighet

Smartphones

Recensioner

E-Handel

Tech-Industrin

0