MWC 2018: Intel en NTT DoCoMo partner voor 2020 voor de Olympische spelen in Tokio

0
68

Nul

Intel heeft aangekondigd dat het zal partner met Japanse telecommunicatiemaatschappij NTT DoCoMo op het verstrekken van 5G dekking en technologie voor 2020 de Olympische Spelen in Tokio.

“De Olympische winterspelen PyeongChang 2018 werden een succesvolle kwalificatie proef voor nog grotere, meer dramatische arena’ s: De Olympische Spelen van Tokyo in 2020 en globale uitrol van 5G commerciële normen en netwerken door dat zelfde jaar,” Intel senior vice president en chief strategy officer Aicha Evans zei.

“Als we kijken naar 2020, Intel is enthousiast over de nieuwe vandaag onze samenwerking met NTT DoCoMo, een Nationale Partner van Tokio 2020, tot het bieden van 5G-technologie voor de volgende Olympische Spelen. Intel hoopt vast te stellen wat de verwachting is van de wereld ‘ s grootste 5G commercieel netwerk.”

Sommige van de toepassingen die kunnen worden verwacht bij Tokyo 2020 zijn de 360-graden 8K video-streams met real-time uitzendingen, met inbegrip van VR toepassingen; drones uitgerust met HD-camera ‘s; smart city sensoren en aangesloten auto’ s, die zullen zorgen voor een beter vervoer in Tokio; en toegang tot gegevens en analyses tijdens de Olympische training voor sporters.

Intel ‘ s GM van 5G Geavanceerde Technologieën Rob Topol vertelde de media het over het verstrekken van een nieuwe “ervaringen” voor de toeschouwers.

“Intel is een top partner met het Olympisch organisatiecomité, en de komende jaren zullen wij in samenwerking met hen om niet alleen het verbeteren van de werking en de efficiëntie van de Olympische Spelen, maar om het verbeteren van de toeschouwer en uw ervaringen, of het is iemand het bijwonen van de games of eigenlijk om thuis te zitten kijken naar de games, maar ook om te demonstreren toekomstige technologieën en mogelijkheden,” Topol zei.

“We zijn verheugd om aan te kondigen een partnership met NTT DoCoMo we zullen samen werken aan tonen niet alleen de mogelijkheden van 5G vanuit een commercieel standpunt, dat opnieuw in 2020 verwachten we veel van de commerciële activiteiten rond 5G, maar kijkt ook naar de toekomst.

“Wat doet technologie eruit als we kijken in de richting van 2022 en 2023? Wat zijn enkele van die dingen die we zouden kunnen zien wat nu? Dus we zijn erg enthousiast om mee te werken aan het bouwen van enkele van deze use cases en wat sommige van die vroege prototypes en producten eruit zou kunnen zien.”

Lees ook: MWC 2018: Intel werken aan 5G Pc ‘ s en telefoons

Topol zei Intel werkt samen met NTT DoCoMo op 5G demonstraties van nieuwe mogelijkheden, use cases, en de technologie toont vooruit op de europa 2020-games.

“Wij geloven dat het gaat om het op dezelfde manier dat Korea was een vroege blik in 5G en de mogelijkheden; wij geloven dat Tokyo wordt een showcase van de eerste golf van 5G commerciële bereidheid, maar ook kijken al uit naar de nieuwe en spannende technologieën die 5G zal brengen,” voegde hij eraan toe.

Topol ook een update over hoe het huidige wijdverspreide 5G proef op de PyeongChang de Winter Olympische Spelen gaat, zeggende Intel heeft 5G links instellen in 21 verschillende sites op Olympische locaties.

“Het is in 10 verschillende locaties, en de 5G links en netwerken zijn voornamelijk opgezet om de verschillende types van use cases en de ondersteuning van verschillende toeschouwer use cases”, legde hij uit.

“Er zijn bijvoorbeeld plaatsen waar de 5G-verbinding is het verstrekken van een beeld vastleggen van een cross-country ski-plaats van uitvoering of van het schaatsen in de arena, en dat is verzonden op en neer en bracht via downlink toeschouwer in zones.

“We zijn ook het vastleggen van deze beelden door VR-headsets, in sommige gevallen met behulp van een Intel Ware VR, en het kunnen laten zien en echt het gevoel van de actie die plaatsvindt op de loop. We hebben ook gevallen waar de 5G wordt gebruikt voor IPTV diensten; deze wordt gebruikt als Wifi-hotspots; en wordt ook gebruikt in het partnerschap voor sommige AI use cases, waar het kan worden gebruikt als een persoonlijke assistent te vragen video ‘ s en muziek op een paar kiosken die zijn ingesteld. En dus zijn we erg enthousiast over. Dit is duidelijk de eerste implementatie van deze omvang ooit in de wereld.”

Volgens Evans, Intel in staat zal zijn om haar PyeongChang 5G inzichten en pas ze aan sport, entertainment, media, aangesloten auto ‘ s, gezondheidszorg, VR, en machine-intelligentie use cases en toepassingen.

Intel had in oktober bekend dat het zou worden om haar 5G Mobiele Trial Platform voor het 5G-netwerk wordt ingezet door Korea Telecom (KT) voor de Olympische spelen, ook met het verstrekken van de processors aan de macht van de rand en kern computing, evenals de 5G technologieën, waaronder FlexRAN.

MWC 2018 Dekking

MWC 2018: NTT DoCoMo en NEC proef 5G tech

NEC is schapendrijven zijn enorme-element actieve antenne base station system in samenwerking met NTT DoCoMo in om te verbeteren 5G snelheid en kwaliteit door het verminderen van interferentie van radiogolven.

MWC 2018: Intel en Huawei showcase 5G interoperabiliteit

Intel en Huawei zal aantonen dat ‘ s werelds eerste 5G NR over-the-air interoperabiliteit proef met behulp van de nieuwste 3GPP-standaarden tijdens het MWC in Barcelona van volgende week.

MWC 2018: Intel werken aan 5G Pc ‘ s en telefoons

Intel heeft aangekondigd dat het werken met Spreadtrum op het produceren van een 5G telefoon en met Lenovo, Dell, HP en Microsoft op de productie van 2-in-1-5G-Pc ‘ s klaar voor de tweede helft van het jaar 2019.

LG onthult met trots de camera gericht K8, K10 smartphones op MWC

LG Electronics onthult nieuwe versies van de mid-tier smartphones met extra functies van de camera om volgende week het Mobile World Congress.

Qualcomm, Microsoft ‘Always Connected’ Pc ‘ s te raken winkelrekken

De bedrijven hebben aangekondigd dat binnenkort te worden van de beschikbaarheid van het nieuwe concept mobiele apparaten wereldwijd.

Waarom MWC wordt van alle zaken nu (TechRepublic)

Met mobiele apparaten steken in de leeftijd van incrementele, Larry Dignan en Jason Hiner markeer de zakelijke technologische trends te zien op het MWC in 2018.

De Samsung Galaxy S9: Alles wat we tot nu toe weten

Samsung kondigt de Galaxy S9 op MWC in slechts een paar dagen. Hier is alles wat we momenteel weten over de aankomende smartphone.

Mobile device computing beleid (Tech Pro Onderzoek)

Mobiele apparaten bieden het gemak en de flexibiliteit voor het moderne bedrijfsleven, maar ze brengen ook risico ‘ s en ondersteuning bij problemen. Dit beleid stelt richtlijnen om te helpen zorgen voor een veilige en productieve mobiliteit.

Verwante Onderwerpen:

Intel

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

0