Hvordan sette opp GameStream på NVIDIA Shield-TV

0
251

PC vs. konsollen har debatten rast på blant spillere på forum og chatterom for tiår. Men det er 2017, og det er mer paritet mellom konsoll og PC-spilling enn noen gang før. Videre, takket være GameStream for [NVIDIA Shield Android TV], kan du spille av dine favoritt PC-spill direkte fra din pc til din stue-TV og spille fra komforten av ditt sofaen med din Skjold kontrolleren i hånden.

Det er over 200 titler kompatibel med GameStream, så du er nødt til å finne noen av dine favoritt PC-spill å spille på din Shield. Vær oppmerksom på at din PC vil være utilgjengelige mens streaming spill til Shield, en viktig ting å merke hvis du deler datamaskin med din familie eller samboere.

Se NVIDIA Shield-TV på Amazon

Men før vi går videre, her er hva du trenger for å få ting satt opp:

 • NVIDIA Shield Android-TV boks
 • PC med en GeForce GTX 650 eller høyere grafikkort. Se hele systemkrav her.
 • En sterk Wi-Fi-signal i ditt hjem

For å maksimere dine Wi-Fi styrke, vil du ønsker å sikre at PCEN er koblet til internett via en kablet ethernet-tilkobling, slik som Wi-Fi kan opprettholde en sterk sammenheng mellom ditt Skjold, og din PC, uansett hvor de er i ditt hjem.

Når du har bekreftet PC-en din er kompatibel, er du klar til å få ting satt opp.

 1. På PC-en din, laste ned og installere GeForce Erfaring.
 2. Logg inn på din NVIDIA konto i GeForce Erfaring. Hvis du har ennå til å sette opp en konto med NVIDIA, kan du lage en fra scratch, eller du kan bruke Google-eller Facebook-konto.
 3. Se etter de nyeste oppdateringene for GeForce Spill Klar driver i GeForce Erfaring.
 4. Last ned og installer de nyeste oppdateringene.
 5. Når oppdateringene er installert, kan du gå til GeForce Erfaring Innstillinger — ikonet ser ut som et tannhjul.
 6. Velg Shield fra sidemenyen.
 7. Sikre at GameStream er slått på.
 8. Bytte over til NVIDIA Shield-TV.
 9. Gå til GameStream fra hovedmenyen.
 10. Logg inn på samme NVIDIA-kontoen du er logget inn på GeForce Erfaring.

Nå du er PC og NVIDIA Shield er koblet til, og du er flink til å streame en hvilken som helst av GameStream-støttede spill som er installert på PC-en din til Skjold. GeForce Erfaring vil automatisk skanne datamaskinen for eventuelle kompatible spill installert. Når du går til GameStream menyen på din Shield, bør du også se Damp som et alternativ, som lar deg streame alle spillene du har installert på PC-en din fra din Steam-biblioteket ditt.

Noen spill kan kreve en mus og tastatur-oppsett. NVIDIA Shield-TV har støtte for både Bluetooth og kablet USB-tastatur og mus, så skal du forhåpentligvis kunne finne noe som fungerer rundt huset. Hvis ikke, vil vi anbefale å få Logitech K400r, som inkluderer et tastatur og styreflate for en god trådløs opplevelse i stuen.

Når du har alt satt opp, er din favoritt PC-spill vil laste inn og spille akkurat så raskt og smidig som alle Android spill eller programmer som er lastet ned på din Shield-TV.