Topher Grace is de laatste Hobbit fan te recut de opgeblazen Peter Jackson films

0
103

Fans hebben geprobeerd om recut Peter Jackson ‘s overvolle trilogie van The Hobbit films voor ongeveer even lang als de derde film in de serie (op basis van J. R. R. Tolkien’ s ongeveer 300 pagina ‘ roman) is uit op Blu-ray. De laatste bewerking afkomstig van een onwaarschijnlijke plek — acteur Topher Grace, die IndieWire rapporten heeft bewerkt naar beneden Jackson ‘ s trilogie tot één van twee uur film.

Genade is niet bepaald een onbekende fan bewerkingen van film — in 2012, hij beroemde afgeslankt George Lucas’ Star Wars prequels in een inmiddels legendarische 85 minuten film. Maar de Hobbit bewerken was geboren uit een iets andere motieven zijn: Genade zegt hij dat nodig is om te ontspannen na de spanning van het spelen van David Duke in Spike Lee ‘ s BlacKkKlansman. Genade over het algemeen niet vinden zichzelf in een editor ‘ s stoel: “Het is niet dat ik het ooit wilt bewerken professioneel,” vertelt hij IndieWire. Blijkbaar is de vaststelling verguisd geek films is gewoon hoe Topher Grace ontspant; “Het is leuk om te doen houtwerk in mijn garage.” (Zijn film-editing hobby is de reden waarom een Reddit draad voorspelde drie jaar geleden dat hij uiteindelijk zou maken dit Hobbit afgesneden.)

Blijkbaar is de vaststelling verguisd geek films is gewoon hoe Topher Grace ontspant

Er zijn tonnen van Hobbit fan bewerkingen aan het internet al vanaf afgeslankt bezuinigingen op full-blown reimaginings van de hele film, naar de aangepaste Blu-ray kunstwerk. De theorie gaat dat begraven in de zeven uur en 54 minuten van Jackson ‘ s trilogie (of negen uur en drie minuten, als je kijkt naar het uitgebreide bezuinigingen) is een betere aanpassing van de geliefde boek dan de drie-delige serie kregen we. Het idee is dat als fans gewoon segment afstand genoeg elven subplots, tovenarij lijkende duels, en het overladen van het vat achtervolgingen, vinden ze een gedistilleerde essence van De Hobbit ergens in de kamer bewerken.

Grace lijkt overeen te komen met dat sentiment: “ik denk dat het misschien ‘De Hobbit’ moet zijn geweest van een film, en veel mensen zouden het eens,” zegt hij. “Geld schijven veel van die franchises. Het is beter als de kunst leidt.” Helaas, net als Grace Star Wars bewerken, lijkt het twijfelachtig dat zijn twee uur Hobbit cut ooit zal zijn weg online. Maar het is leuk om te zien dat zelfs na al die jaren, zelfs Hollywood-elite zijn nog steeds achter de perfecte Hobbit film.