Snapchat is een redesign van de kosten van het miljoenen gebruikers

0
72

Snap CEO Evan Spiegel te hopen dat een Snapchat redesign zou stimuleren het platform voor adverteerders en beter tegemoet advertenties aan gebruikers. Maar in de maanden na de onthulling, 1,2 miljoen gebruikers over de hele wereld ondertekenden een petitie die aan het bedelen van het bedrijf te heroverwegen. Snap gevolgd door met haar plannen, en vandaag, Snap bevestigd dat de herinrichting kosten te verliezen 2 procent van de actieve dagelijkse gebruikers van 191 miljoen eur 188 miljoen in slechts een kwart.

Spiegel zei tijdens vandaag is bereid transcriptie toelichting dat het duurde gebruikers feedback serieus. “We hebben het gevoel dat we nu hebben aangepakt, de grootste frustraties die we hebben gehoord en staan te popelen om meer vooruitgang op de enorme kans die we nu hebben meer te laten zien van de juiste inhoud aan de juiste mensen.” Nog, dit is de eerste keer dat het bedrijf verloren gebruikers sinds openbare gaan, en het zal niet gemakkelijk zijn om te krijgen hen terug.

De rest van het bedrijf van de financiële cijfers overtroffen de verwachtingen van beleggers. De omzet steeg met 44 procent jaar-op-jaar, van € 182 miljoen in het tweede kwartaal van vorig jaar tot $262 miljoen dit jaar. De voorraad op is, mogelijk omdat in aanvulling op het verhogen van de inkomsten, de Saoedische Prins Alwaleed Bin Gister verworven met 2,3 procent belang in de onderneming. Met name, heeft het bedrijf besloten de Brillen glazen in het afgelopen kwartaal, maar niet veel informatie over hoe ze aan het verkopen bent. Spiegel noemde ze alleen even zeggen dat het bedrijf is “leren” van de feedback van klanten, en dat hij voorziet hen van essentieel belang om te Snap wat de toekomst plannen rond augmented reality.

Over het algemeen is het geen goed nieuws voor beleggers die Snapchat verloren gebruikers, vooral gezien hoe zwaar Instagram is nu gunning voor. Zelfs Kylie Jenner, die eenmaal graag Snapchat, lanceerde haar eigen make-up filter op Instagram vorige maand zonder gebouw voor Snapchat. Dat verlies kan uit meer dan sommige gebruikers boos.